fbpx

Korpa za veš Uscan drop 15l

Korpa za veš Uscan drop 15l

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Imate malo kupatilo i malo mesta za korpu za veš? Ili ste ona osoba koja razvrstava veš po mašinama? Ove korpe su idealne za vas!
Uscan drop 15 l je korpa namenjena svima koji vole da razvrstavaju veš po mašinama za pranje – zbog svoje dimenzije lako staje svuda.
U samo 2 klika možete na svojoj adresi sačekati vašu novu korpu po ceni od 690 din i time otpočeti sređivanje kupatila i ubrzati sam proces razvrstavanja veša za pranje .
Sa dimenzijama od 32×30,5x28cm ova korpa će lako stati u svaki prostor i time vam omogućiti da imate više od jedne, a kada se napuni, zna se, mašina se uključuje i veš se pere – toliko je jednostavno! Više nikada nećete morati da istresete sve iz korpe da vidite da li imate dovoljno veša za mašinu!
Zahvaljujući svom izgledu, korpu možete da stavite i u neke prostorije gde znate da će neko da ostavi čarape na sred patosa kako bi izbeli tu situaciju – napravite od toga igru – neka čarape budu lopta a korpa koš 😀
Naravno, ove korpe su napravljene od kvalitetne plastike tako da ne morate da je koristite za veš – njena uloga u domaćinstvu može da bude višestruka – od odlaganja igračaka do odlaganja krompira ili luka.
Čišćenje je veoma jednostavno – operite sapunicom i biće kao nova.
Šifra proizvoda: pdm166 Kategorija:

Korpa za veš

Dimenzije : 32×30,5x28cm

Težina 0.00000000 kg
Boja

, ,

Korpa