fbpx

Korpa za prljav veš KNIT uscan 43L

,

Korpa za prljav veš KNIT uscan 43L

1,380.00 rsd 1,150.00 rsd bez PDV

Korpa za veš Slima namenjena za uska kupatila odnosno prostore

Šifra proizvoda: pdm175 Kategorije: ,

Korpa za prljav veš KNIT uscan 43L

Korpa za prljav veš je uska, al visoka 55cm. Široka je samo 29cm, a dugačka 46cm
Zapremina korpe za prljav veš je 43L. Zbog njenog uskog oblika namenjena za kupatila koja nemaju veliku površinu i odlična je da je negde uglavite na malom prostoru. Idelna je za male stanove, dovoljna za dve osobe. Šupljikava je pa se zato veš neće ubuđati ako stoji duže neki dan. Sa strane ima rukohvate, poklopac se otvara na gore i nije mekan tako da i na njega možete ostavljati stvari.

Korpa za prljav veš KNIT uscan zapremine 43 litara ima uski, ali visoki dizajn, što je čini idealnom za male prostore poput kupatila ili manjih stanova. Evo nekoliko primera njene primene i kapaciteta, kao i načina održavanja:

  1. Kupatilski vešnik: Zahvaljujući uskom obliku, korpa se može lako uklopiti u kupatilo, gde zauzima minimalno prostora. Ideja je da se u nju smešta prljav veš iz kupatila, a rukohvati sa strane olakšavaju prenošenje veša do mašine za pranje.
  2. Veš za dvoje: Sa zapreminom od 43 litara, ova korpa je dovoljna za odlaganje prljavog veša za dve osobe tokom nekoliko dana. Može se koristiti za odlaganje odeće poput majica, čarapa, donjeg rublja i drugih manjih komada.
  3. Organizacija po vrsti veša: Zahvaljujući uskom obliku i rukohvatima, korpa može služiti i kao organizator veša po vrsti. Na primer, možete koristiti jednu korpu za beli veš, drugu za tamni veš, ili čak po jednu za svaki član porodice.
  4. Odlaganje stvari na poklopcu: Poklopac korpe se otvara na gore i nije mekan, tako da možete koristiti gornju površinu za privremeno odlaganje stvari poput čistog veša ili drugih sitnica.

Što se tiče održavanja:

  • Čišćenje korpe: Korpu možete očistiti vlažnom krpom ili sunđerom sa blagim deterdžentom po potrebi.
  • Provetravanje veša: Zahvaljujući šupljoj strukturi, veš u korpi neće se ubuđati ako stoji nekoliko dana. Ipak, povremeno je dobro provetravati veš kako bi se očuvala svežina.
  • Održavanje rukohvata: Povremeno proveravajte rukohvate kako biste bili sigurni da su čvrsti i spremni za nošenje korpe.

Ova korpa pruža funkcionalnost i praktičnost, posebno za situacije gde je prostor ograničen.

 

Težina 0.20000000 kg
Boja

, ,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Možda će vam se svideti …

Korpa