fbpx

Klub sto sa tabureom Tchibo  fi 58 cm

,

Klub sto sa tabureom Tchibo  fi 58 cm

8,990.00 rsd 7,492.00 rsd bez PDV

Klub sto sa tabureom Tchibo  fi 58 cm
Materija: Metal/ Drvo
Dimenzije:
STO fi 58cm h 47 cm
Tabure: fi 46 cm h 36 cm

 

 

Šifra proizvoda: AV356273 Kategorije: ,
Klub sto sa tabureom Tchibo  fi 58 cm

Klub Sto sa Tabureom Tchibo – Savršen Sklad Estetike i Praktičnosti

Transformišite svoj prostor uz naš elegantni klub sto sa tabureom brenda Tchibo. Sa prečnikom od 58 cm i visinom od 47 cm, ovaj sto odlikuje se kombinacijom visokokvalitetnog metala i toplih drvenih detalja, stvarajući privlačan spoj stila i izdržljivosti.

Specifikacije:

  • Sto: Prečnik 58 cm, Visina 47 cm
  • Tabure: Prečnik 46 cm, Visina 36 cm
  • Materijal: Metal/Drvo

Jedinstvena karakteristika ovog kluba stola je podvučeni tabure koji štedi prostor. Tabure se lako može smestiti ispod stola, pružajući vam praktičnu opciju za uštedu prostora u vašem domu.

Multifunkcionalnost na Svoj Način: Tabure nije samo funkcionalan, već i udoban. Sedalni deo je napravljen od mekog sundjera obloženog izdržljivim stofom, pružajući vam udobnost dok uživate u trenucima opuštanja. Dodatno, poklopac taburea se lako skida, otkrivajući prostor za odlaganje – savršen za čuvanje stvari van vidokruga i održavanje urednosti u vašem domu.

Započnite Transformaciju Svog Prostora: Ovaj klub sto sa tabureom ne samo da dodaje sofisticiranost vašem prostoru, već i pruža praktična rešenja za optimalno iskorišćenje prostora. Uz jednostavnu funkcionalnost, estetiku i udobnost, ovaj komad nameštaja je poziv na stvaranje funkcionalnog i stilizovanog doma.

Naručite svoj klub sto sa tabureom Tchibo danas i otkrijte savršen sklad između stila i praktičnosti!

Korpa