fbpx

Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda

, ,

Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Kanta za smeće sa okruglim otvorom Neda

Zapremina za smeće : 40l

Ukupna visina kante za smeće : 60cm

Visina kante za smeće bez poklopca : 49 cm

Prečnik cele kante za smeće : 39 cm

Prečnik otvora na poklopcu kante za smeće : 15 cm

Šifra proizvoda: IP136 Kategorije: , ,

Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda: Sinonim za eleganciju i funkcionalnost u vašoj kuhinji

Kada uložite pažnju i posvećenost u dizajniranje proizvoda, rezultat je nešto poput “Nede”, kante za smeće koja ne samo da služi svojoj osnovnoj svrsi, već i podiže estetiku i funkcionalnost vaše kuhinje na viši nivo.

Dimenzije Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda, sa visinom od 60 cm i telom dužine 49 cm, pažljivo su odabrane kako bi odgovarale modernim prostorima. Kapacitet od 40 litara je idealan za svakodnevne potrebe domaćinstva, pružajući dovoljno prostora za odlaganje otpada, a da pritom ne dominira prostorom u kojem se nalazi.

Materijal odabran za izradu “Nede” nije samo pitanje estetike, već i trajnosti i praktičnosti. Visokokvalitetna plastika garantuje otpornost na koroziju i lakoću održavanja. S obzirom da je plastika lagan i dugotrajan materijal, Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda je i ekonomičan izbor za svaku kuhinju.

Dva zaravnjanja na strani kante možda deluju kao suptilan dizajnerski detalj, ali ona su zapravo pažljivo osmišljena da olakšaju prenošenje kante. Ovo je primer kako se estetika može kombinovati s funkcionalnošću kako bi se stvorio proizvod koji je istovremeno lep i praktičan.

Poklopac je još jedan segment gde Kanta za smeće sa okruglim otvorom Neda zaista sija. Okrugli otvor prečnika 15 cm je idealan za lako odlaganje smeća, dok je skidivi dizajn osmišljen da omogući brzu i jednostavnu zamenu džaka za smeće.

U svetu gde estetika i funkcionalnost često idu ruku pod ruku, Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda se izdvaja kao proizvod koji je uspeo da spoji ove dve komponente na savršen način. Dostupnost u različitim bojama omogućava svakom da izabere model koji će najbolje odgovarati njegovom prostoru, dodajući pritom i lični pečat.

Čistoća i organizacija su neophodni elementi svake moderno dizajnirane kuhinje. Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda nije samo alat za postizanje ovih ciljeva, već i izraz stila i pažnje prema detaljima. Uz kantu za smeće sa okruglim otvorom Neda, vaša kuhinja neće biti samo mesto za pripremu obroka, već i prostor koji odražava vašu posvećenost estetici i funkcionalnosti.

Kanta za smeće od 40l sa okruglim otvorom Neda nije samo još jedna kanta za smeće. To je pažljivo dizajniran proizvod koji se izdvaja svojom elegancijom, funkcionalnošću i prilagodljivošću, pružajući svakom domu dodir sofisticiranosti i praktičnosti.

Boja

, , , , , , ,

Možda će vam se svideti …

Korpa