fbpx

Kanta za smeće 25L Luxis sa pedalom

,

Kanta za smeće 25L Luxis sa pedalom

1,950.00 rsd 1,625.00 rsd bez PDV

Kanta za smeće pedalka LUXIS 25L

Zapremina: 25L
Kanta ima uložak za lakše izbacivanje smeća
Dimenzije: 35 x 34 x H45 cm
Šifra proizvoda: DR10314 Kategorije: ,

Kanta za smeće pedalka LUXIS 25L

Zapremina: 25L
Kanta ima uložak za lakše izbacivanje smeća
Dimenzije: 35 x 34 x H45 cm
Plastična kanta za smeće zapremine 25 litara sa uloškom i pedalkom je praktična i higijenska opcija za upravljanje otpadom u domaćinstvu ili komercijalnim prostorima. Evo nekoliko načina na koje se ovakva kanta može koristiti i koje su njen prednosti:
Korišćenje:
Lako otvaranje: Pedalka omogućava jednostavno otvaranje poklopca kante bez potrebe da se ruke koriste, čime se smanjuje prenos bakterija i mirisa.
Higijensko zatvaranje: Nakon što se otpad ubaci u kantu, pedalka omogućava zatvaranje poklopca bez dodirivanja kontaminirane površine, čime se održava higijena.
Zapremina: Kanta od 25 litara može da zadrži značajnu količinu otpada pre nego što se mora isprazniti, što je posebno korisno u kuhinjama ili prostorima gde se generiše veći otpad.
Lako pražnjenje: Većina ovih kanti ima ručke za nošenje, što olakšava pražnjenje i odnošenje otpada do spoljnog kontejnera ili kante za smeće.
Higijenski uložak: Uložak unutar kante dodatno pomaže u održavanju čistoće, jer ga možete lako izvaditi i oprati kada je potrebno.
Prednosti:
Higijena: Pedalka omogućava otvaranje i zatvaranje kante bez dodira rukama, čime se smanjuje rizik od prenosa bakterija i mirisa.
Praktičnost: Ova vrsta kante je praktična za upotrebu, posebno u kuhinjama i kupatilima, gde je često potrebno odlaganje otpada tokom različitih aktivnosti.
Estetika: Plastične kante za smeće obično dolaze u različitim bojama i dizajnima, što omogućava da se uklope u enterijer vašeg doma ili poslovnog prostora.
Kontrola mirisa: Zatvaranjem poklopca nakon svakog odlaganja otpada, ova kanta pomaže u zadržavanju neprijatnih mirisa unutar nje.
Očuvanje čistoće: Uložak unutar kante se lako održava čistim i može se redovno prati kako bi se sprečilo zadržavanje nečistoća i mirisa.
Ovakva kanta je korisna u mnogim okruženjima, a naročito u mestima gde je potrebno održavati čistoću i higijenu, kao što su kuhinje, kupatila, bolnice, restorani ili komercijalni prostori.
Veliki izbor boja
Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , , , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Korpa