fbpx

Kanta za smeće 10l TRASH STAR

,

Kanta za smeće 10l TRASH STAR

1,790.00 rsd 1,492.00 rsd bez PDV

Kanta za smeće 10l TRASH STAR – kanta klatno , kanta na papučicu

Dimenzije : 25×22 cm

Visina kante : 36 cm

 

 

Kanta za smeće 10l TRASH STAR – Napravite Svemirsku Čistoću uz nov dizajn kante

 

 

Tražite savršen spoj praktičnosti, stila i inovativnosti za vaš dom ili kancelariju? Upoznajte TRASH STAR Kantu za smeće 10l – vašu novu zvezdu među kantama!

 

Kanta na papučicu nove generacije!

 

Kanta za smeće 10l TRASH STAR , kanta klatno , kanta na papučicu

Sa dimenzijama 25x22cm i visinom od 36cm, ova kompaktna kanta donosi impresivnih 10 litara prostora za smeće. Ali to nije sve – ono što je čini izuzetnom je njena sposobnost da zadovolji sve vaše potrebe za čistoćom na jedinstven i elegantan način.

Kanta klatno za svaki prostor!

 

Kanta za smeće 10l TRASH STAR , kanta klatno , kanta na papučicu

Jedan od najupečatljivijih atributa ove kante je njen inovativni dizajn poklopca. Možete ga lako otvoriti u potpunosti za brzo odlaganje smeća, ali tu je i opcija da uz pomoć praktične papučice otvorite samo klatno. Ovaj dodatak čini bacanje smeća još jednostavnijim i higijenskijim – bez potrebe da dodirnete poklopac rukama.

 

Kanta za smeće 10l TRASH STAR , kanta klatno , kanta na papučicu

Svojim modernim dizajnom i elegantnim linijama, TRASH STAR Kanta se lako uklapa u svaki prostor, bilo da je to kuhinja, kupatilo, kancelarija ili hodnik. Sa svojih 10 litara kapaciteta, idealna je za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima, kao i za manje komercijalne prostore.

 

Ali gde sve možete koristiti ovu fantastičnu kantu? Pa, recimo da je njena upotreba toliko raznovrsna da će vam zasigurno promeniti način na koji gledate na smeće! Zamislite ovu scenu: buđenje ujutru, pokušavate da održite mir i tišinu dok pripremate svoj prvi jutarnji kafu. Ali čekajte, gde ćete baciti filtere za kafu i prazne kesice? Bez brige, tu je TRASH STAR Kanta za smeće 10l, smeštena elegantno u vašoj kuhinji, spremna da primi sve te kuhinjske otpatke bez da narušava vašu jutarnju idilu.

 

A šta je sa onim trenucima u kupatilu kada se suočavate sa nepredvidivim situacijama koje samo kupatilo može da donese? Sveži peškiri, prazne bočice šampona, ili čak, da ne pominjemo, čarape koje završe tamo gde ne treba – TRASH STAR Kanta će biti vaša tajna oružja za održavanje higijene i čistoće čak i u najnepredvidljivijim trenucima.

 

Premeštanje u kancelarijski prostor? Nema problema! Zamislite kolege kako se dive vašem organizacionom talentu dok elegantno otvarate poklopac TRASH STAR Kante, brzo i bez napora odlagajući papire i ostale sitnice koje vam više ne trebaju. Možda čak i postane razgovor uz kafu – “Zar nije neverovatno kako jedna kanta za smeće može da promeni radnu atmosferu?”

 

A šta tek reći o garaži, radionici ili bašti? Tu su smešne anegdote gotovo neizbežne. Zamislite tu situaciju kada ste zaglavljeni u garaži, pokušavate da popravite nešto, ali iznenada shvatate da vam je potrebna dodatna ruka, i to ne za alat, već za bacanje otpada! Uđe TRASH STAR Kanta na scenu, spremna da vam olakša život sa svojim jednostavnim otvaranjem poklopca ili papučicom. Možda će se čak i alati pridružiti u pesmi slavlja!

 

Ukratko, sa TRASH STAR Kantom za smeće 10l, svaka svakodnevna situacija postaje prilika za smešnu anegdotu ili priču o praktičnosti. Budite spremni da iznenadite svoje prijatelje, porodicu ili kolege svojom novom zvezdom – jer kada je reč o odlaganju smeća, ova kanta je definitivno na vrhu svemirske lestvice!

 

Krenite u budućnost sa TRASH STAR Kantom za smeće 10l – spojite stil, funkcionalnost i inovaciju u jednoj kompaktnoj i elegantnoj formi.

Za veću ponudu kanti za smeće , kliknite OVDE 

Ukoliko su vam potrebne kese za smeće, kliknite OVDE

Boja

,

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa