fbpx

Kanta klatno 18L

, ,

Kanta klatno 18L

600.00 rsd 500.00 rsd bez PDV

Kanta klatno 18L

Elegantna Kanta za Smeće sa Klatnom: Vaš Ključ za Besprekornu Čistoću!

Ukoliko želite da vaš dom odiše elegancijom i čistoćom, predstavljamo vam idealno rešenje – naša kanta za smeće sa klatnom od 18l. Dizajnirana da se savršeno uklopi u svaki kutak vašeg doma, ova kanta ne samo da služi svojoj svrsi, već doprinosi i estetici vašeg prostora.

Zašto odabrati plastičnu kantu za smeće?

  1. Lagana i Prenosiva: Zahvaljujući svojoj plastičnoj konstrukciji, ova kanta je izuzetno lagana, što olakšava premeštanje i praznjenje.
  2. Trajnost: Plastika je materijal poznat po svojoj izdržljivosti. Ne morate brinuti o udubljenjima, ogrebotinama ili rđanju.
  3. Lako Održavanje: Plastične kante su lako čistiti. Jednostavno obrišite vlažnom krpom i vaša kanta će izgledati kao nova.
  4. Eko-svesnost: S obzirom na sve veću potrebu za reciklažom, plastika je materijal koji se može ponovno koristiti, smanjujući naš ekološki otisak.

Dimenzije i specifikacije:

  • Zapremina: 18l
  • Dimenzije: 40x20x27cm
  • Materijal: Visokokvalitetna plastika
  • Dizajn: Klatno

Gde je možete koristiti? Ova multifunkcionalna kanta sa klatnom savršena je za kuhinju, dnevnu sobu, kancelariju ili čak kupatilo. Njena kompaktna veličina omogućava lako uklapanje u bilo koji prostor, dok njeno elegantno klatno osigurava da se otpaci ne vide.

Zaključak: Investirajte u besprekornu čistoću vašeg doma sa našom elegantnom kantom za smeće sa klatnom. Kada razmišljate o čistoći, mislite na nas!

Šifra proizvoda: KV0078 Kategorije: , ,

Kanta klatno 18L

DIMENZIJE: 40x20x27cm

Kanta koja se uklapa u svaki prostor.

Boja

, , , , , , , , ,

Možda će vam se svideti …

Korpa