fbpx

Kanister 15L kr

,

Kanister 15L kr

750.00 rsd 625.00 rsd bez PDV

Unesite praktičnost u svoj život sa našim svestranim Kanisterom od 15 litara. Napravljen za različite potrebe, ovaj kanister će se pokazati kao nezamenjiv u svakodnevnim i posebnim situacijama.

Kanister od 15L je savršen za skladištenje i transport vode. Da li planirate kampovanje, potreban vam je rezervoar za baštu ili želite da se pripremite za moguće vanredne situacije? Ovaj kanister je tu da obezbedi svežu vodu kada vam je najpotrebnija.

Njegova robusna konstrukcija čini ga idealnim za transport goriva. Na putovanjima ili za svakodnevne potrebe, naš kanister će bezbedno čuvati vaše gorivo, pružajući vam mir uma.

U industriji, kanisteri se često koriste za bezbedno skladištenje i transport hemikalija. Naš Kanister od 15L je izrađen da izdrži, osiguravajući da su vaše hemikalije sigurne i dobro zaštićene.

Baštovani će naći posebnu korist od ovog kanistera. Idealno za mešanje i čuvanje đubriva ili pesticida, naš kanister čini održavanje bašte lakšim i efikasnijim.

Konačno, ovaj kanister se može koristiti kao privremeni kontejner za otpad, posebno na mestima gde nema redovnog odnošenja otpada.

Izaberite naš Kanister od 15 litara za svestrano i pouzdano rešenje za skladištenje i transport. Bez obzira da li ste kampovanje, baštovanstvo, putovanje ili industrijske potrebe, ovaj kanister je tu da vam pomogne.

Šifra proizvoda: KVkan15l Kategorije: ,

Kanister 15L

Zapremina: 15L

Dimenzije: h37x 32 x 17cm

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa