fbpx

Hoklica na rasklapanje mala HOCKEY 1

,

Hoklica na rasklapanje mala HOCKEY 1

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Plastična hoklica na rasklapanje ima mnoge praktične primene zbog svoje prenosive i skladištene prirode. Evo nekoliko uobičajenih primena za plastične hoklice na rasklapanje:
Pomoć pri sedenju: Plastične hoklice na rasklapanje često se koriste kao prenosiva sedalica za kratke pauze ili odmori na mestima gde nema dostupnih klasičnih stolica.
Kampovanje: Ovo je popularna primena plastičnih hoklica na rasklapanje. Kampisti ih koriste za sedenje oko kampa, pri pripremi hrane, ili za opuštanje uz kamp vatru.
Piknik i izleti: Plastične hoklice su praktične za piknik, izlete ili posete parkovima. Lako se prenose i koriste za udobno sedenje na otvorenom.
Festivali i koncerti: Posetioci festivala i koncerata često koriste plastične hoklice kako bi se udobno smestili na mestima gde nema stolica ili klupa.
U vrtu: Vrtlari i baštovani ih koriste za kratke odmore dok rade u vrtu, za sedenje dok zalivaju ili čiste svoj vrt.
U radionici: U radionicama i garažama, plastične hoklice na rasklapanje mogu biti korisne za brze odmore i pristup alatima na nižim nivoima.
Dodatno sedenje na zabavama: Na većim okupljanjima ili zabavama, plastične hoklice se mogu koristiti kao dodatna sedišta za goste.
U školi ili obrazovnim ustanovama: U učionicama ili radionicama gde su potrebna dodatna sedišta, plastične hoklice se mogu koristiti kao privremeno rešenje.
Kućni poslovi: Pri obavljanju kućnih poslova kao što su čišćenje ili popravke, plastična hoklica može biti korisna kao privremena stolica ili pomoć pri dostizanju teško dostupnih mesta.
Plastične hoklice na rasklapanje su praktičan i prenosiv komad nameštaja koji može olakšati različite svakodnevne aktivnosti i omogućiti udobno sedenje u različitim situacijama.

 

Šifra proizvoda: MN628 Kategorije: ,

Hoklica na rasklapanje mala HOCKEY 1

Dimenzije: h27x27x22,5cm, nosivost 120kg

Veoma lako se sklapa i rasklapa i prilično je čvrsta.  Bez problema se na nju može popeti osoba do 120kg i neće joj se ništa dogoditi.

Pogodna je za kako za kuću tako i za napolje. Idealna je da je odložite ispod kreveta, jer kad je sklopite debela je samo do 5cm.

Dolazi u dosta boja tako da je možete koristiti i kao dečiju hoklicu.

Super je za pomoć u kuhinji ili terasi.

Napravljena je polopropilena sa UV zaštitom tako da neće bledeti na suncu.

Težina 0.20000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , , ,

Proizvođač

Proizvođač: MN Plastika 1986 DOO,Stara Pazova, Srbija

Korpa