fbpx

Kutija za hleb Harmony od punog drveta krem

,

Kutija za hleb Harmony od punog drveta krem

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: ks00077-krem Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Kutija za hleb Harmony od punog drveta krem

Kutija za hleb

Dimenzije: 42x30x20cm

Pozdravite Kutiju za hleb Harmony od punog drveta fagus – spoj elegancije, funkcionalnosti i održivosti. Ova pažljivo dizajnirana kutija za hleb nije samo lep dodatak vašoj kuhinji, već igra ključnu ulogu u očuvanju svežine i ukusa vašeg hleba.

Počnimo od materijala. Naša kutija za hleb  je izrađena od punog drveta . Zašto je to važno? Puno drvo je poznato po svojoj sposobnosti „disanja“. Zbog toga naša kutija za hleb održava optimalnu vlažnost, čuvajući vaš hleb svežim duže.

Još jedan benefit fagus drveta je u njegovim antimikrobnim svojstvima. Ova prirodna zaštita čuva hleb od bakterija i buđi. Dakle, Kutija za hleb Harmony od punog drveta fagus ne samo da pomaže u očuvanju svežine vašeg hleba, već pruža i dodatnu zaštitu.

Ali, naša kutija za hleb  nudi još više. S obzirom da drvo pomaže u održavanju stabilne temperature, vaš hleb je zaštićen od sušenja. Takođe, kao obnovljivi resurs,  drvo čini našu kutiju za hleb ekološki prihvatljivim izborom.

Pored svih ovih praktičnih prednosti, estetika naše kutije za hleb je nešto što će vas oduševiti. Ova hlebara se ističe svojim sofisticiranim izgledom, dopunjujući svaku kuhinju i dodajući notu harmonije u vaš prostor.

Briga o našoj hlebari je jednostavna. Redovno čišćenje i sušenje su sve što je potrebno kako bi vaš hleb ostao svež, kao da je upravo izašao iz pekare.

Da rezimiramo, ova kutija za hleb nije samo dodatak vašoj kuhinji, već je ključni element u očuvanju svežine i ukusa vašeg hleba. Ako želite stil, funkcionalnost i održivost, naša kutija za hleb je savršen izbor za vas.

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa