fbpx

Fiokar Wicker Ratan braon-bež

,

Fiokar Wicker Ratan braon-bež

2,980.00 rsd 2,484.00 rsd bez PDV

Fiokar WICKER

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dimenzije: visina 92cm , širina 37cm, dužina 45cm
Fiokar je napravljen od plastike, poseduje 4 fioke.
Sve naše fiokare pogledajte na linku ovde.
Šifra proizvoda: MET157-W Kategorije: , Oznaka:

Fiokar WICKER

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Dimenzije: visina 92cm , širina 37cm, dužina 45cm
Fiokar je napravljen od plastike, poseduje 4 fioke.
Na fiokama se nalaze pomične ručkice za lakše otvaranje, tj manipulisanjem.
Fiokar je veoma čvrst i stabilan, namenjen za sve sobe u domaćinstvu, kupatila, kuhinje.
U njega možete ostavljati razne sitnice kao što su stvari, razne kućne sitnice, kućnu hemiju za čišćenje, peškire, šampone, razne kućne aparate i slično.
Dostupne boje: Roza, zelena, bež-braon, plava, siva i beneton.
Fiokar Wicker Ratan u braon-bež boji je elegantan i praktičan komad nameštaja koji pruža mnoge mogućnosti za dekoraciju i organizaciju u vašem domu. Sa svojim izrađenim od prirodnih materijala, karakterističnim izgledom i različitim veličinama i oblicima, ovaj fiokar je višenamenski i fleksibilan komad koji se može koristiti na različite načine širom kuće. U narednom tekstu istražićemo različite primene.
Ovaj fiokar je pogodan za kućnu organizaciju, dnevnu sobu, kuhinju, dečiju sobu, spavaću sobu, kupatilo, terasu i balkon, garažu…
ODRŽAVANJE: Odličan je za održavanje, jer dovoljno ga je prebrisati samo mokrom krpom. Ukoliko se baš zaprljao slobodno koristite kućnu hemiju za pranje kupatila ili kuhinje, ništa mu se neće desiti.
Nije vodopropustan, napravljen je od polipropilena. Ako vam se nešto slučajno prospe u samoj ladici tj fioci, neće upijati mirise.
Nažalost drveni fiokari u kupatilu ne mogu bez redovnog održavanja – farbanja, zato što upijaju vlagu.
Stoga ovaj fiokar je savršen da bude tamo gde je velika vlaga, naročito u zamagljenom kupatilu posle kupanja.
Fioker wicker možete držati čak i u kabini za tuširanje, voda mu apsolutno ništa ne može.
Na kraju ako želite detaljno da ga operete, slobodno ga stavite u tuš kabinu, operite i biće kao nov.
Dubina jedne fioke je oko 20cm, što je odlično za odlaganje manjih peškira (do 5 manjih peškira staje u jednu fioku, zavisnosti od veličine samog peškira)

evo nekoliko “zabavnih” razloga zašto bi plastične fiokare mogle biti bolje od drvenih:

  1. “Boje za sve raspoloženje”: Plastične fiokare možete dobiti u raznim bojama pod suncem! Hoćete li veselu crvenu, smirujuću plavu ili braon, bež, belu? Izbor je vaš, kao na paleti za slikanje.
  2. “Lagan kao perje, brz kao vetar”: Plastične fiokare su lakše od perja! Pomeranje je čista zabava jer su tako lagane. Za razliku od drvenih fiokara, nećete se zadihati dok ih premeštate.
  3. “Nema potrebe za kišobranom”: Plastične fiokare ne plaši kiša! Šalimo se naravno, njima vlaga apsolutno ništa ne može pa čak i ako voda iz tuša ih popraska u vašem kupatilu.  Zaboravite na brigu o tome da li će voda upropastiti vaše drvene fiokare. Plastika je otporna i na svepromajuće vremenske uslove.
  4. “Tišina u svako doba dana”: Plastične fiokare ne škripe! Nema više onih dosadnih škripavih zvukova koje drvene fiokare prave kad ih otvarate ili zatvarate usred noći.
  5. “Čišćenje sa smehom”: Čišćenje plastičnih fiokara je prava zabava! Samo obrišite ih i gotovo, a možete ih i tušurati radi lakšeg pranja. Bez potrebe za posebnim tretmanom i uljanjem kao kod drvenih fiokara.

Sada, uz ove “zabavne” razloge, plastične fiokare možda doživljavate u sasvim novom svetlu!

Zaključak: Fiokar Wicker Ratan  je vrsno dizajniran komad nameštaja koji nudi mnoge primene širom kuće. Njegova sposobnost organizacije i dodavanje prirodnog šarma svakom prostoru čini ga vrednom investicijom. Bez obzira na to gde ga koristite, ovaj fiokar će unaprediti funkcionalnost i estetiku vašeg doma, dodajući dašak prirodnog šarma u svakodnevni život.

Sve naše fiokare pogledajte na linku ovde.

Proizvođač

Proizvodnja: ŠAHMATIK DOO , Stara Pazova,Srbija

Proizvođač BURDEM Poreklo Makedonija uvoznik za Srbiju Trioplast doo Nova Pazova

Možda će vam se svideti …

Korpa