fbpx

Fiokar Kaseto 1/3

,

Fiokar Kaseto 1/3

1,390.00 rsd 1,159.00 rsd bez PDV

Fiokar Kaseto 1/3

Dimenzije 19 x 27 x H20,5 cm – Materijal PP, PVC

Višenamenske plastične fioke visokog kvaliteta.

Kasete imaju pri dnu gumirane stopice koje obezbeđuju odlično prijanjanje na podlogu kako ne bi klizale (npr na stolove, pločice i sl)

Fiokar-Kaseto-1/3 plasticni fiokar mini fiokar
Fiokar-Kaseto-1/3 plasticni fiokar mini fiokar
Šifra proizvoda: DR10482 Kategorije: , Oznake: , , ,

Fiokar Kaseto 1/3 – Višenamenske Plastični Fiokar Visokog Kvaliteta

Kaseto 1/3 predstavlja vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe organizacije u domu, spojivši funkcionalnost i estetiku na jedinstven način. Ove višenamenske plastične fioke su dostupne u dve elegantne varijante boja – svetlo bež i transparentnoj, prilagođavajući se savršeno svakom enterijeru.

Dimenzije fioke su pažljivo projektovane kako bi pružile optimalan prostor za odlaganje različitih predmeta, čineći je savršenim dodatkom za organizaciju. Sa dimenzijama 19 x 27 x H20,5 cm, ove fioke su dovoljno prostrane da zadovolje vaše potrebe, bez zauzimanja previše prostora.

Izrađene od visokokvalitetnih materijala poput PP i PVC, fioke su ne samo izdržljive već i jednostavne za održavanje. Pružaju dugotrajnu organizaciju bez gubitka svoje prvobitne funkcionalnosti i atraktivnog izgleda.

Jedan od ključnih atributa koji izdvaja Kaseto 1/3 iz mase je pažljivo integrisana inovacija u vidu gumiranih stopica na dnu fioke. Ove stopice predstavljaju nevidljiv, ali izuzetno važan detalj koji značajno unapređuje upotrebljivost i stabilnost fioke.

Gumirane stopice su posebno dizajnirane kako bi pružile vrhunsko prianjanje na svaku vrstu podloge. Ovaj element omogućava fioke da ostanu čvrsto ukotvljene na mestu, sprečavajući bilo kakvo klizanje ili nenamerno pomjeranje. Bez obzira da li se fioke postavljaju na stolove, pločice, radne površine ili bilo koju drugu površinu u domu, gumirane stopice obezbeđuju stabilnost i pouzdanost.

Ova inovacija je posebno korisna u dinamičnim domaćinstvima gde se često koriste fioke za čuvanje sitnica. Nema više brige o slučajnom klizanju ili naginjanju fioke, čime se smanjuje rizik od oštećenja ili gubitka sadržaja. Gumirane stopice čine Kaseto 1/3 idealnim rešenjem za sve one koji traže ne samo organizaciju, već i sigurnost u upotrebi.

Ova inovativna karakteristika dodatno naglašava posvećenost kvalitetu i praktičnosti u Fiokar Kaseto 1/3, čineći ih neophodnim dodatkom za svaki dom koji teži organizaciji bez kompromisa po pitanju bezbednosti i stabilnosti.

Mini fiokar – za svaki deo vašeg prostora !

Ove višenamenski mini fiokar je  savršen za različite prostore u vašem domu. Bilo da ih koristite u kupatilu, kuhinji ili dečjoj sobi, Kaseto 1/3 nudi efikasan način organizacije sitnica. Transparentne fioke omogućavaju brz uvid u sadržaj, dok svetlo bež varijanta dodaje dozu elegancije i stilizovanosti.

Prilikom naručivanja, ne zaboravite u polje napomene navesti željenu boju fioke – da li želite elegantne transparentne ili tople svetlo bež fioke. Odaberite Fiokar Kaseto 1/3 i unapredite organizaciju u svom domu, pružajući prostoru urednost bez ikakvog nereda!

Za veću ponudu fiokara kliknite OVDE 

Težina 0.20000000 kg
BOJE KASETO

, , , , , , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Korpa