fbpx

Fioka Una 4D Beneton

, , , ,

Fioka Una 4D Beneton

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Fioka Una 4D

Revolucionarno Rešenje za Savršenu Organizaciju i Pohranu

Fioka Una 4D predstavlja inovativno i moderno rešenje za organizaciju i pohranu različitih predmeta u vašem domu ili kancelariji. Ova elegantna i praktična fioka sa četiri police nudi niz prednosti koje će unaprediti vašu svakodnevnu rutinu i omogućiti vam da efikasnije upravljate prostorom.

Šifra proizvoda: PB31805 Kategorije: , , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Fioka Una 4D

Dimenzije : 37 x 37 x 75 cm

“Revolucionarno Rešenje za Savršenu Organizaciju i Pohranu”

Fioka Una 4D predstavlja inovativno i moderno rešenje za organizaciju i pohranu različitih predmeta u vašem domu ili kancelariji. Ova elegantna i praktična fioka sa tri police nudi niz prednosti koje će unaprediti vašu svakodnevnu rutinu i omogućiti vam da efikasnije upravljate prostorom.

**Namena**
Multifunkcionalni komad nameštaja dizajniran za različite namene. Bilo da je koristite kod kuće, u kancelariji, u prodavnicama ili restoranima, ovaj komad nameštaja će vam olakšati organizaciju i pohranu. Evo nekoliko glavnih namena:

1. **Kućna Organizacija:** Savršeno se uklapa u svaki dom, bilo da je reč o dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji ili kuhinji. Možete je koristiti za odlaganje knjiga, igračaka, posuđa, ili bilo kojih drugih kućnih potrepština.

2. **Kancelarijska Efikasnost:** U poslovnom okruženju može poslužiti kao odličan alat za organizaciju dokumenata, knjiga, kancelarijskog materijala i drugih važnih stvari. Ovo će vam pomoći da održite urednost i povećate produktivnost.

3. **Prodavnice i Restorani:** Za poslovne sektore kao što su prodavnice i restorani, Može poslužiti za izlaganje proizvoda ili skladištenje potrebne opreme. Njena elegantna i moderna estetika doprinosi atraktivnom izgledu prostora.

**Prednosti Fioka:**
Fioka Una 4D nudi brojne prednosti koje čine ovaj komad nameštaja izuzetno privlačnim za sve potencijalne korisnike:

1. **4D Dizajn:** Opremljena je sa četiri police koje se mogu pomicati u tri dimenzije. Ovaj inovativni 4D dizajn omogućava vam da prilagodite visinu, dubinu i širinu polica prema svojim potrebama, čime se maksimalno iskorišćava prostor.

2. **Estetska Vrednost:** Ovaj komad nameštaja odlikuje se modernim i elegantnim dizajnom koji će se lepo uklopiti u svaki enterijer. Bez obzira na to da li želite minimalistički ili klasičan izgled, Ona će pružiti sofisticiranu notu prostoru.

3. **Laka Montaža i Održavanje:** Lako se montira bez potrebe za specijalnim alatima. Materijali od kojih je napravljena su izdržljivi i laki za održavanje, čineći je praktičnom opcijom za svakog korisnika.

4. **Povećanje Efikasnosti:**Možete efikasno organizovati i lako pristupiti svojim stvarima. To vam pomaže da brže obavljate svakodnevne zadatke i smanjite nered u svom prostoru.

5. **Fleksibilnost:** Prilagodljiva i možete je koristiti za različite svrhe, čineći je vrednom investicijom koja se može prilagoditi promenljivim potrebama.

U zaključku, Fioka Una 4D je moderno rešenje za organizaciju i pohranu koje pruža brojne prednosti i širok spektar namena. Njen inovativni 4D dizajn, estetska privlačnost i praktičnost čine je idealnim dodatkom za svaki dom ili kancelariju. Bez obzira na to da li želite poboljšati organizaciju svog prostora ili uneti dodatnu funkcionalnost u svoj svakodnevni život, Fioka Una 4D je pouzdan partner koji će ispuniti vaša očekivanja i olakšati vam život.

Celu ponudu fiokara možete pogledati ovde.

 

Težina 4.00000000 kg
Dimenzije 37.0 × 37.0 cm

Proizvođač

Proizvođač: Pobeda Company DOO, Nova Pazova, Srbija

Korpa