fbpx

Električni kamin 60x10x20 cm

, , , , ,

Električni kamin 60x10x20 cm

4,990.00 rsd 4,159.00 rsd bez PDV

Električni kamin 60x10x20 cm

Elekrični kamin dimenzija 60x10x20 cm, pogodan za sve vrste prostorija.

Ne greje i sam kamin se ne greje tako da može da se stavi npr u policu.

Električni kamin 60x10x20 cm , dekorativni kamin
Električni kamin 60x10x20 cm , dekorativni kamin

Električni Kamin 60x10x20 cm – Dekorativna Vatrica koja Unosi Toplinu u Sve Prostorije

U potrazi za elegantnim dodatkom koji će unaprediti izgled vašeg doma? Naš električni kamin dimenzija 60x10x20 cm je idealno rešenje! Sa svojim modernim dizajnom i sofisticiranom tehnikom, ovaj kamin će očarati vaš prostor.

Estetski Dizajn: Električni kamin je izrađen iz jednog dela, pružajući vam elegantan komad nameštaja koji će se uklopiti u bilo koji enterijer. Sjaj vatre unutar kamina stvara iluziju pravog plamena, čineći ga atraktivnim fokuspikom u prostoru.

Dekorativna Toplina: Iako naš električni kamin ne proizvodi stvarnu toplotu, donosi određenu toplinu prostoru svojom vizualnom privlačnošću. Idealan je za sve prostorije koje želite da ulepšate i dodate notu topline na oko.

Praktična Upotreba: Sa strane kamina nalazi se praktičan prekidač koji omogućava lako uključivanje i isključivanje. Možete ga postaviti bilo gde – na policu, patos ili sto, čime dobijate slobodu da prilagodite raspored prostora prema vašim željama.

Bez Kablova, Ako Želite: Ovaj Električni kamin 60x10x20 cm može raditi preko kabla koji se jednostavno uključuje u struju, ali ako želite izbegavati vidljive kablove, imate opciju da ga napajate i preko baterija.

Ukrasni kamin koji je stvoren za svaku prostoriju!

 

Sam ukrasni kamin emituje slabu , dekorativnu svetlost tako da se može koristiti kao ambijentalna lampa.

Univerzalna Upotreba: Sa svojom svestranom primenom, naš električni kamin savršeno se uklapa u dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije pa čak i kupatila. Gledanje u vatricu dok pijete kafu ili čaj stvoriće mirnu i opuštajuću atmosferu.

Iskoristite priliku da svoj prostor učinite sofisticiranijim i toplijim uz naš električni kamin. Neka vaš dom zablista uz ovo dekorativno čudo koje će uneti notu elegancije i udobnosti u svaki kutak.

Za više dekoracija vašeg doma kliknite OVDE 

Električni kamin 60x10x20 cm , dekorativni kamin
Električni kamin 60x10x20 cm , dekorativni kamin
Korpa