fbpx

Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER

,

Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER

Dimenzije: 14x9x h11cm
Zapremina : 650 ml
Materijal: Plastika + sunđer
Za ovaj proizvod je dostava besplatna!
Šifra proizvoda: KV7856 Kategorije: ,

Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER

 

Idealno za svaki kutak:

Bez obzira na prostor u kojem se nalazite, čistoća i organizacija su ključni. Bilo da želite da održite urednu kuhinju, da se pobrinete da školska trpezarija bude bez nereda ili želite da impresionirate posetioce u restoranu, naš Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER je pravi izbor za vas.

U kućnim kuhinjama, ovaj proizvod će biti centralna tačka za pranje posuđa, omogućavajući vam da lako dozirate sapun i imate sunđer uvek pri ruci. Nema više nepotrebnog prosipanja deterdženta ili traženja sunđera po sudoperi.

U školskim trpezarijama, gde se velike količine posuđa peru svakodnevno, efikasnost i brzina su ključne. Naš držač će učiniti proces pranja bržim i organizovanijim.

U poslovnim kancelarijama, gde zaposleni često peru čaše i šolje, Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER se postara da sapun i sunđer budu lako dostupni, čime se smanjuje nered i povećava produktivnost.

Za restorane, gde je impresija sve, elegantan i funkcionalan dizajn ovog držača garantuje da će prostor za pranje izgledati uredno i profesionalno, dok će osoblje ceniti njegovu praktičnost i efikasnost.

Uz sve ove prednosti, Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER nije samo proizvod, već investicija u čistoću, organizaciju i efikasnost vašeg prostora.

Veliki kapacitet za manje dopunjavanja:

Zamislite koliko puta ste morali da prekinete pranje posuđa kako biste dopunili tečnost za pranje? Sa Držačem za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER dozatorom, taj problem postaje stvar prošlosti. Impresivan kapacitet od 650ml znači da će biti manje prekida i više kontinuiranog rada. Njegova univerzalna konstrukcija omogućava korišćenje različitih tečnih sapuna i deterdženata, pružajući vam fleksibilnost izbora.

Neka svaka kap bude na mestu:

Uz Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER, preciznost doziranja je na vrhuncu. Intuitivan dizajn omogućava vam da svaki put, pritiskom na sunđer, dobijete tačno onoliko sredstva koliko je potrebno. Ovo ne samo da sprečava nepotrebno rasipanje, već i pomaže u uštedi do 35% sapuna u odnosu na tradicionalne metode.

Višenamenska upotreba:

Nije svaki prostor isti, ali Držač za sunđer sa dozatorom SPONGE HOLDER je dizajniran da se uklapa bilo gde. U domaćinstvima postaje nezamenljiv dodatak kuhinji. U školama i kancelarijama smanjuje nered i optimizuje prostor. U restoranima, hotelima i drugim javnim mestima postavlja standarde higijene i profesionalnosti.

Dizajn koji štedi:

Sa SPONGE HOLDER-om, štednja nije samo u sapunu. Ovaj proizvod je dizajniran da maksimalno iskoristi prostor na vašoj radnoj površini, čime se eliminira potreba za dodatnim koracima i alatima. Brzina i efikasnost su ključne, a mogućnost korišćenja jednom rukom čini proces pranja lakšim nego ikada.

Robustna izrada:

Ne radi se samo o funkcionalnosti – kvalitet je ključan. SPONGE HOLDER je izrađen od visokokvalitetne nelomljive ABS plastike. Ovaj materijal ne samo da garantuje dugovečnost, već i osigurava da će proizvod izdržati i najzahtevnije uslove svakodnevne upotrebe.

Set za potpunu organizaciju:

Opremljen dozatorom i sunđerom, SPONGE HOLDER donosi sve što vam je potrebno za efikasno pranje posuđa na jednom mestu. Jedinstvena konstrukcija držača osigurava da sunđer bude izdignut iz vode, sprečavajući nakupljanje bakterija i produžavajući njegov vek trajanja.

Težina 0.50000000 kg
Boja

, ,

Proizvođač

Proizvođač OZER, Zemlja Porekla Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast KG, Golubinci

Korpa