fbpx

TESA Držač za sunđer sa dispenzerom za deterdžent

, , , ,

TESA Držač za sunđer sa dispenzerom za deterdžent

490.00 rsd 409.00 rsd bez PDV

TEŠA Držač za Sunđer sa Dispenzerom za Deterdžent: Optimalna Organizacija Vaše Sudopere!

Organizacija sudopere nikada nije bila lakša zahvaljujući TEŠA držaču za sunđer sa dispenzerom za deterdžent. Ovaj multifunkcionalni proizvod donosi ne samo estetiku već i praktičnost u svaku kuhinju.

Ključne prednosti:

  1. Optimalne Dimenzije: Sa dimenzijama od 26 x 11,5 x H13,5 cm, ovaj držač savršeno se uklapa u većinu sudopera, ne zauzimajući previše prostora.
  2. Integrirani Dispenzer: Spremnik za deterdžent ima kapacitet od 250 ml, omogućujući vam jednostavno doziranje svaki put kad perete sudove.
  3. Višenamenska Funkcionalnost: Osim što drži vaš deterdžent, ima i mesto za sunđer ili kuhinjske krpe, tako da je sve na dohvat ruke.
  4. Posebno Mesto za Prstene: Nikada više nećete morati da brinete o gubljenju ili oštećenju prstena dok perete sudove, jer ovaj držač dolazi sa posebnim mestom za njihovo odlaganje.

Zašto je organizacija sudopere važna?

  • Estetika: Čista i uredna sudopera odražava ukupnu čistoću vaše kuhinje.
  • Efikasnost: Sa svim potrebnim stvarima na jednom mestu, pranje sudova postaje brže i efikasnije.
  • Produžava životni vek kuhinjskih alata: Kada sunđeri i krpe imaju svoje mesto, brže se suše, sprečavajući razvoj bakterija i produžujući njihovu upotrebu.

Ovaj TEŠA držač je savršena kombinacija funkcionalnosti i stila, pružajući vam najbolje od oba sveta. Investirajte u organizaciju koja će transformisati vašu svakodnevnu rutinu pranja sudova!

Šifra proizvoda: DR10419 Kategorije: , , , ,

Držač za sunđer sa dispenzerom

Dimenzije 26 x 11,5 x H13,5 cm
Zapremina 0.25L

Za higijenu bez nereda i stresa!

Došao je kraj dosadnom pranju sudova. Stigla je Tesa, naš držač za sunđer sa dispenzerom za deteržent. Pored tih prednosti poseduje još i sjajan dodatak za odlaganje prstenja. Kad vam je prsten tesan, tu je Tesa!

 

 

 

Težina 0.20000000 kg
Dimenzije 26.0 × 11.0 × 3.0 cm
BOJE TESA

, , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Možda će vam se svideti …

Korpa