fbpx

Držač tanjira SEO WOOD 6

,

Držač tanjira SEO WOOD 6

490.00 rsd 409.00 rsd bez PDV

Držač tanjira SEO WOOD 6

Dimenzije :  28×8,5 cm , visina 11 cm

Na stalak staje 6 tanjira / poklopaca / daski za sečenje i slično.

Držač tanjira SEO WOOD 6 , držač poklopaca, držač daski za sečenje
Držač tanjira SEO WOOD 6 , držač poklopaca, držač daski za sečenje
Šifra proizvoda: decseo8104 Kategorije: , Oznake: , ,

Držač tanjira SEO WOOD 6 – Vaš Najbolji Saveznik u Organizaciji Prostora

Jeste li umorni od nereda u vašoj kuhinji? Tanjiri padaju, poklopci od šerpi se gube, a daske za sečenje su svuda po kuhinji? Upoznajte našu revolucionarnu inovaciju – Držač Tanjira SEO WOOD 6, vaš ključ za savršenu organizaciju prostora u kuhinji!

Ovaj elegantni držač nije samo običan držač tanjira. Sa svojom stabilnom konstrukcijom, dimenzijama 28×8,5 cm i visinom od 11 cm, ovaj držač je dizajniran da stane na stalak čak i do 6 tanjira, poklopaca od šerpi, dasaka za sečenje i sličnih kuhinjskih potrepština. Kroz ovu genijalnu organizaciju prostora, oprostite se od nereda i dobrodošli urednosti!

Zamislite trenutke kada su vam tanjiri padali sa gornjih polica, poklopci od šerpi su se neprestano gubili, a daske za sečenje su bile neprohodne u kuhinji. Sada, uz Držač Tanjira SEO WOOD 6, ove neprilike postaju stvar prošlosti. Držač je vaš najbolji saveznik u organizaciji prostora, čineći vašu kuhinju funkcionalnom i elegantnom.

Ne samo da možete uredno organizovati svoje tanjire, već i lako pristupiti poklopcima od šerpi i daskama za sečenje. Držač Tanjira SEO WOOD 6 pruža vam više prostora, štedeći vreme i smanjujući stres. Ovaj multifunkcionalni držač postaće neizostavan deo vaše kuhinje, pružajući vam mir uma i olakšavajući svakodnevne kulinarske poduhvate.

Tanjiri s Neba

Držač tanjira SEO WOOD 6 , držač poklopaca, držač daski za sečenje

Svi smo bili u situaciji kada nam se, usled neopreznosti ili promašenog poteza, tanjiri iz gornjih kuhinjskih delova odluče pridružiti gravitaciji. Tog dana smo svi naučili vrednost sigurnog i stabilnog držača za tanjire. SEO WOOD 6 postaje heroj u ovoj priči, sprečavajući katastrofu i očuvavajući naše tanjire.

Držač poklopaca za šerpe u epizodi Poklopac Šerpe u Letu

Držač tanjira SEO WOOD 6 , držač poklopaca, držač daski za sečenje

Nikada nije zabavno kada poklopac od šerpe odluči prošetati po kuhinji. SEO WOOD 6 ne samo da drži tanjire, već i pruža sigurno mesto za odlaganje poklopaca od šerpi. Ova priča pokazuje kako inovativna konstrukcija držača čuva ne samo tanjire, već i poklopce, čineći vašu kuhinju bezbednijom i organizovanijom.

Držač daski za sečenje – Daskama uvek ima  Mesta

Držač tanjira SEO WOOD 6 , držač poklopaca, držač daski za sečenje

Dobro poznata situacija kada imate više daski za sečenje nego prostora na radnoj površini. SEO WOOD 6 postaje ključna figura u ovoj priči, pružajući sigurno i organizovano mesto za vaše daske. Više nikada nećete morati brinuti gde ćete smestiti dasku za sečenje – SEO WOOD 6 čini prostor za sve.

Neka Držač Tanjira SEO WOOD 6 bude vaša prva opcija za organizaciju prostora u kuhinji. Poručite ga danas i doživite transformaciju vaše kuhinje – jer urednost je ključ harmonije u svakom domu!

Boja

, ,

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa