fbpx

Drveni stalak za ubruse SEO WOOD

,

Drveni stalak za ubruse SEO WOOD

490.00 rsd 409.00 rsd bez PDV

Drveni stalak za ubruse SEO WOOD

Diemnzije :

Prečnik stalka : 15,5 cm

Visina : 30 cm

Drveni držač ubrusa za ruke pogodan za sve vrste ubrusa i domaćinstava.

Drveni stalak za ubruse drzac ubrusa sa ruke drzac za papirne ubruse
Drveni stalak za ubruse drzac ubrusa sa ruke drzac za papirne ubruse
Šifra proizvoda: seo8103 Kategorije: , Oznake: , ,

Drveni Stalak za Ubruse SEO WOOD : Savršena Kombinacija Elegancije i Praktičnosti

 

Dobrodošli u svet funkcionalnosti i stila sa SEO WOOD drvenim stalakom za ubrus! Ovaj jedinstveni držač ubrusa za ruke pruža kombinaciju tople drvene elegancije i modernog dizajna plastike, stvarajući savršenu dodatnu vrednost za vašu radnu površinu. Sa prečnikom postolja od 15.5 cm i visinom od 30 cm, ovaj stalak je dizajniran da odgovara svakoj vrsti ubrusa, čineći vaše radno okruženje organizovanim i estetski privlačnim.

  1. Kvalitet Materijala:

SEO WOOD drveni stalak za ubrus ističe se visokokvalitetnim materijalima. Drvo koje koristimo je pažljivo odabrano kako bi pružilo toplinu i sofisticiranost, dok je plastika visoke čvrstoće dizajnirana da traje. Ova kombinacija materijala čini stalak izdržljivim i otpornim na svakodnevnu upotrebu.

  1. Univerzalna Kompatibilnost – Držač za papirne ubruse :

Jedna od ključnih karakteristika SEO WOOD drvenog stalaka za papirne ubruse je njegova univerzalna kompatibilnost sa svim vrstama ubrusa. Bez obzira na veličinu ili dezen vaših ubrusa, ovaj stalak će se pobrinuti da budu lako dostupni i da ostanu uredno organizovani.

  1. Ergonomski Dizajn :

Sa prečnikom postolja od 15.5 cm i visinom od 30 cm, ovaj stalak je dizajniran s posebnom pažnjom prema ergonomiji. Visina stalaka je optimalna za lako dohvatanje ubrusa, čime se smanjuje napor prilikom svakodnevnih aktivnosti. Osim toga, široko postolje pruža stabilnost, sprečavajući neželjeno prevrtanje.

  1. Dopuna Vašem Enterijeru – držač ubrusa za ruke :

SEO WOOD drveni stalak za ubrus ne samo da je praktičan, već će i doprineti estetici vašeg radnog prostora. Toplo drvo unosi prirodnu toplinu, dok moderni dizajn plastike dodaje suptilnu notu savremenosti. Ovaj stalak je više od običnog organizatora – to je komad koji će unaprediti celokupni izgled vašeg radnog prostora.

  1. Ekološki Održiv Proizvod:

S obzirom na sveprisutnu brigu o životnoj sredini, važno je napomenuti da je SEO WOOD posvećen održivosti. Drvo koje koristimo je pažljivo birano iz održivih izvora, čime podržavamo očuvanje šuma i ekološku ravnotežu.

Zaključak:

SEO WOOD drveni stalak za ubrus predstavlja spoj funkcionalnosti, stila i održivosti. Ovaj proizvod će ne samo organizovati vaš radni prostor već će ga i unaprediti, dodajući toplinu i eleganciju. Uživajte u praktičnosti svakodnevnog života uz dodir luksuza koji donosi SEO WOOD!

Za veću ponudu organizera kliknite OVDE

Drveni stalak za ubruse drzac ubrusa sa ruke drzac za papirne ubruse

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju Kovplast, KG, Srbija

Korpa