fbpx

Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD

, ,

Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD

3,990.00 rsd 3,325.00 rsd bez PDV

Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD

 • Dimenzije:
  • Širina: 68 cm
  • Dubina: 28 cm
  • Visina: 159 cm
 • Razmak između polica:
  • 34,5 cm
Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD
Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD

 

Šifra proizvoda: seobt-6803 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Drvena Polica za Veš Mašinu na 3 Nivoa – Savršena Organizacija Prostora u Vašem Domaćinstvu

Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD
Drvena polica za veš mašinu na 3 Nivoa SEO WOOD

 

Dobrodošli u svet funkcionalnog dizajna sa našom Drvenom Policijom za Veš Mašinu na 3 nivoa – idealnom rešenju za optimalno korišćenje prostora u vašem domu. Ova višenamenska polica je savršena za postavljanje iznad veš mašine, pružajući vam dodatnu ploču za odlaganje stvari, čime efikasno koristi prostor koji inače ostaje neiskorišćen.

Specifikacije Polica:

 • Dimenzije:
  • Širina: 68 cm
  • Dubina: 28 cm
  • Visina: 159 cm
 • Razmak između polica:
  • 34,5 cm

Savršena za Kupatilo:

Ova drvena polica nije samo estetski privlačna, već je i praktična. Svojom širinom od 68 cm, idealno se uklapa iznad svake veš mašine. Razmak između polica od 34,5 cm čini je savršenom za odlaganje peškira, toalet papira i drugih potrepština u kupatilu. Zahvaljujući pažljivoj kombinaciji drveta i plastičnih spojnica, ova polica je stabilna i lako se sklapa, a da pri tome nije potreban nikakav alat.

Estetska Harmonija u Vašem Domu:

Naša Drvena Polica za Veš Mašinu na 3 Nivoa nije samo funkcionalna, već i pravi dodatak estetskom doživljaju vašeg doma. Drveni elementi koje koristimo nisu samo materijal, već i iskustvo. Njihova toplina i prirodnost donose osećaj prirodnog sklada, čineći ovu policu izuzetnim dodatkom svakom enterijeru.

Prirodna Lepršavost Doma:

Drvo koje koristimo nije samo materijal – to je priča, tradicija i prirodna lepršavost. Drveni elementi ove police naglašavaju prirodnu lepotu, čineći da se osećate povezano s prirodom čak i u unutrašnjem prostoru. Ova polica donosi dašak spoljašnjeg sveta direktno u vaš dom.

Dizajnirano s Ljubavlju prema Detaljima:

Svaki element ove police pažljivo je dizajniran s ljubavlju prema detaljima. Svaki zarez, svaka linija ima svoju svrhu – stvarajući skladan izgled koji se sjaji u vašem domu. Ova polica nije samo komad nameštaja; to je umetničko delo dizajnirano da istakne lepotu svakog prostora.

Praktičnost s Estetskim Osećajem:

Dok vam ova polica pruža praktično rešenje za organizaciju prostora, istovremeno uvodi estetski osećaj u svaki kutak vašeg doma. Nema potrebe da birate između funkcionalnosti i lepote – naša Drvena Polica za Veš Mašinu na 3 Nivoa objedinjuje ove aspekte, pružajući vam prostor koji je istovremeno koristan i vizuelno zadovoljavajuć.

Zakoračite u Harmoniju:

Transformišite svoj dom u mesto gde se praktičnost i estetika susreću i stvaraju harmoniju. Nabavite svoju Drvenu Policu za Veš Mašinu na 3 Nivoa i doživite spoj funkcionalnosti i lepote u svakom trenutku. Vaš dom zaslužuje ovu harmoniju.

Lakoća Montaže i Demontaže:

Uživajte u jednostavnoj montaži bez potrebe za dodatnim alatima. Plastične spojnice omogućavaju brzu i sigurnu montažu, čime štedite vreme i trud. Osim toga, demontaža je podjednako laka, pružajući vam fleksibilnost u organizaciji prostora prema vašim potrebama.

Prostor za Odlaganje bez Kompromisa:

S ovom policom, ne morate praviti kompromise između funkcionalnosti i stila. Organizujte svoje stvari efikasno, čuvajući prostor na način koji odgovara vašem životnom stilu.

Drvena Polica za Veš Mašinu na 3 Nivoa predstavlja savršeno rešenje za svakodnevne izazove organizacije prostora. Iskoristite svaki pedalj svog doma efikasno uz ovu multifunkcionalnu policu koja pruža ravnotežu između stila i praktičnosti.

Možete slobodno da je stavite u dnevnu sobu ili dečiju sobu i da imate višu policu koja unosi radost u svaki prostor. Ispod same police umesto veš mašine, možete da stavite i stolicu ili fotelju i da na veoma lak način kreirate svoj lični kutak za čitanje priča.

Nabavite svoju danas i transformišite svoj prostor uz našu vrhunsku drvenu policu za veš mašinu na 3 nivoa.

Ukoliko su vam potrebne joše neke police , kliknite OVDE 

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa