fbpx

Dečiji tepih 60×120 MAPA SVETA

,

Dečiji tepih 60×120 MAPA SVETA

1,290.00 rsd 1,075.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 60×120 MAPA SVETA

Dimenzije tepiha : 60×120 cm

Dostava za ovaj proizvod je besplatna.

Dečiji tepih 60x120 MAPA SVETA , tepih za decu
Dečiji tepih 60×120 MAPA SVETA , tepih za decu

 

Šifra proizvoda: bal-147ms Kategorije: , Oznake: , , ,

Nema na zalihama

Dečiji Tepih 60×120 MAPA SVETA – Edukativna Avantura za Vaše Mališane

Dečiji tepih 60×120 sa mapom sveta je ne samo estetski privlačan komad dečijeg nameštaja, već i izuzetno funkcionalan i edukativan. Ovaj tepih je dizajniran sa ciljem da pruži deci ne samo udobnost i bezbednost, već i priliku da istraže čuda sveta iz udobnosti svog doma. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom mekoće, sigurnosti i edukacije, ovaj tepih postaje nezaobilazan deo dečije sobe.

Svojstva tepiha za decu:

 1. Dimenzije 60×120 za Praktičnost i Prilagodljivost: Dečiji tepih je idealnih dimenzija 60×120, što ga čini savršenim dodatkom za svaki kutak dečije sobe. Ovaj tepih se lako uklapa u različite prostorne aranžmane, pružajući pritom dovoljno prostora za igru i učenje.
 2. Mapa sveta – Putovanje Kroz Kontinente: Centralni element ovog tepiha je detaljna mapa sveta, koja omogućava deci da istraže različite kontinente. Svaki kontinent je jasno označen, pružajući deci mogućnost da se upuste u avanturu otkrivanja različitih delova sveta.
 3. Životinje iz Celog Sveta: Na svakom kontinentu su prikazane različite životinje koje nastanjuju taj deo sveta. Ovaj aspekt tepiha podstiče dečiju maštu i istraživački duh, omogućavajući im da nauče o bogatstvu biodiverziteta na našoj planeti.
 4. Gladak Gornji Sloj – Mesto za Igru i Učenje: Gornji sloj tepiha je glatak i prijatan na dodir, stvarajući savršeno mesto za igru i učenje. Deca mogu sedeti, ležati ili igrati se na tepihu bez nelagodnosti, dok istovremeno istražuju različite delove sveta.
 5. Gumirani Donji Sloj – Bezbednost na Prvom Mestu: Donji sloj tepiha je gumiran, obezbeđujući stabilnost i sprečavajući proklizavanje. Ovaj aspekt je od suštinskog značaja kako bi se osigurala bezbednost dece tokom igre.
 6. Periv u Mašini – Praktičnost za Zauzete Rodoitelje: Tepih se može lako održavati jer je periv u veš mašini na 30 stepeni. Ovo je posebno korisno za roditelje koji žele održavati tepih čistim i higijenskim sa minimalnim naporom.
 7. Savšen za Aktivnosti na Otvorenom: Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, ovaj tepih je idealan i za aktivnosti na otvorenom. Bez obzira na to da li se radi o pikniku u prirodi ili jednostavnom izletu u dvorište, tepih će ostati suv zahvaljujući svom specifičnom dizajnu.

Tepih za decu stvoren za učenje!

 

Edukativne Vrednosti:

Dečiji tepih 60×120 nije samo komad nameštaja; on je alat za učenje i razvoj vašeg deteta. Evo nekoliko načina na koje ovaj tepih podstiče edukaciju:

 1. Geografsko Obrazovanje: Istraživanje različitih kontinenata i njihovih karakteristika pomaže deci da steknu osnovno geografsko znanje.
 2. Biološke Nauke: Prikazivanje različitih životinja na svakom kontinentu podstiče interesovanje za biologiju i raznovrsnost života na planeti.
 3. Razvoj Motoričkih Veština: Igra na tepihu podstiče razvoj motoričkih veština kod dece, poboljšavajući koordinaciju i ravnotežu.
 4. Jezičko Razumevanje: Razgovor sa decom o različitim zemljama, kontinentima i životinjama podstiče jezički razvoj.
 5. Razvoj Mašte: Imaći ceo svet na podu dečije sobe, deca su podstaknuta da koriste svoju maštu i stvaraju priče i igre.
 6. Socijalna Interakcija: Ovaj tepih takođe može biti mesto gde deca zajedno uče i igraju se, podstičući socijalnu interakciju i timski rad.

 

Dečiji tepih 60×120 sa mapom sveta nije samo praktičan dodatak dečijoj sobi; on je vrata ka svetu znanja i mašte. Pruža deci sigurno i udobno mesto za igru, istraživanje i učenje. Ovaj tepih ne samo da obogaćuje prostor u kojem deca provode svoje vreme, već i aktivno doprinosi njihovom razvoju kroz interaktivno učenje. Investicija u ovakav tepih nije samo ulaganje u nameštaj, već i u budućnost vašeg deteta.

Ukoliko vam je potreban drugačiji tepih, klinite OVDE.

Ukoliko vam je potreban nameštaj za dečiju sobu, kliknite OVDE.

Dečiji tepih 60x120 MAPA SVETA , tepih za decu

Dečiji tepih 60x120 MAPA SVETA , tepih za decu

Dečiji tepih 60x120 MAPA SVETA , tepih za decu

Proizvođač

Balina doo

Korpa