fbpx

Dečiji tepih 50×80 SIDRO

,

Dečiji tepih 50×80 SIDRO

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 50×80 SIDRO

tepih za decu dimenzija 50×80 cm

Mali tepih za koji je besplatna isporuka!

Dečiji tepih 50×80 tepih za decu mali tepih sidro

Šifra proizvoda: bal144-s Kategorije: , Oznake: , , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Dečiji Tepih 50×80 SIDRO – Morski Raj u Vašem Domu

 

Dobrodošli u čarobni svet dečijeg tepiha 50×80 SIDRO! Ovaj inspirativni dodatak dečijoj sobi ili bilo kojem prostoru s morskom temom pružiće ne samo estetsku vrednost već i udobnost i sigurnost. U nastavku, istražićemo sve aspekte ovog tepiha, od dizajna i dimenzija do praktičnosti i održavanja. Zaronite s nama u okean boja i motiva, otkrivajući zašto je SIDRO tepih pravi izbor za svakog malog istraživača ili ljubitelja mora.

Tepih za decu – morske avanture u svakoj sobi!

 

Dizajn malog tepiha : Dečiji tepih SIDRO očarava svojim morskim motivima, ističući sidra u kombinaciji plave, bele i crvene boje. Ovaj jedinstveni dizajn čini tepih savršenim za dečije sobe, unoseći svežinu morskog vazduha i podstičući maštovitu igru. Razmotrićemo detalje i simboliku sidra, dodajući poseban značaj ovom dečijem tepihu.

Mali tepih – idealna prostirka bilo gde !

 

Dimenzije i Praktičnost tepiha za decu : Sa dimenzijama 50×80, SIDRO tepih se savršeno uklapa u svaki prostor. Proučićemo različite načine kako ovaj tepih može obogatiti enterijer dečije sobe ili drugih prostorija. Takođe, istražićemo kako gumirano dno čini tepih praktičnim, sprečavajući proklizavanje i čineći ga idealnim za svakodnevnu upotrebu. Ovaj dečiji tepih nije samo dekorativan već i funkcionalan dodatak svakom domu.

Održavanje i Perivost : Otkrićemo tajne održavanja SIDRO tepiha. S obzirom na njegovu perivost u veš mašini na 30 stepeni, analiziraćemo koliko je lako održavati ovaj tepih čistim i svežim. Saveti za čišćenje i održavanje doprineće dugotrajnosti i besprekornom izgledu tepiha, čineći ga izuzetno praktičnim rešenjem za porodice sa malom decom.

Višenamenska Upotreba : Proširićemo horizonte višenamenske upotrebe SIDRO tepiha. Osim što je idealan za dečije sobe, istražićemo kako se može koristiti u prostorijama sa morskom temom ili kao savršen dodatak pikniku ili putovanju. Bez straha od vlaženja, ovaj tepih postaje nezamenjiv pratilac na svakom koraku.

U zaključku, dečiji tepih 50×80 SIDRO se izdvaja kao neophodan element svakog doma koji žudi za morskom čarolijom. Bez obzira na to da li ga koristite kao dekorativni element, udobno mesto za igru ili pratnju na putovanjima, ovaj tepih će zadovoljiti sve vaše potrebe. Oplemenite prostor i pružite svojoj deci morsku avanturu svaki dan uz SIDRO tepih!

Ukoliko vam je potrebno još tepiha, kliknite OVDE 

Dečiji tepih 50×80 tepih za decu mali tepih sidro
Dečiji tepih 50×80 tepih za decu mali tepih sidro

Dečiji tepih 50×80 tepih za decu mali tepih sidro

Korpa