fbpx

Dečiji sto Safari 48cm

, ,

Dečiji sto Safari 48cm

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Dečiji sto Safari 48cm

Idealne Dimenzije: Sa pločom od 48×48 cm, ovaj sto pruža dovoljno prostora za crtanje, bojenje, igranje, kao i za uživanje u obrocima. Visina od 40 cm je savršena za decu, omogućavajući im da udobno sede i koriste sto.

Dečiji sto Safari 48cm

Dečiji set SAFARI (sto i 4 stoličice) žuti
Dečiji set SAFARI (sto i 4 stoličice) žuti
Šifra proizvoda: dectrn-052-s Kategorije: , , Oznake: ,

Dečiji sto Safari 48cm – Savršen Prijatelj za Svakodnevne Aktivnosti Vaših Mališana

Tražite idealan sto za vaše dete koji će biti koristan i privlačan? Dečiji sto Safari 48cm je savršen izbor! Ovaj ravni sto sa pločom dimenzija 48×48 cm i visinom od 40 cm nudi sve što je potrebno za kreativne i svakodnevne aktivnosti vaše dece.

Dečiji sto Safari 48cm
Dečiji sto Safari 48cm

Ključne Karakteristike Dečijeg Stola Safari:

  1. Idealne Dimenzije: Sa pločom od 48×48 cm, ovaj sto pruža dovoljno prostora za crtanje, bojenje, igranje, kao i za uživanje u obrocima. Visina od 40 cm je savršena za decu, omogućavajući im da udobno sede i koriste sto.
  2. Lako Sklapanje: Jednostavan mehanizam sklapanja čini ovaj sto veoma praktičnim za upotrebu. Kada se ne koristi, možete ga lako sklopiti i odložiti, što štedi prostor u vašem domu.
  3. Atraktivan Dizajn: Sa slikom koja je utisnuta i ne može se odlepiti, sto Safari donosi veselu atmosferu u svaki dečiji kutak. Vaši mališani će obožavati ovaj sto sa živopisnim safari motivima.
  4. Siguran Materijal: Napravljen od visokokvalitetne plastike, sto je lagan, ali izdržljiv. Plastika je takođe jednostavna za čišćenje, što je velika prednost kada su u pitanju deca.
Dečiji sto Safari 48cm
Dečiji sto Safari 48cm

Prednosti Dečijeg Stola:

  1. Povećava Samostalnost: Posedovanje sopstvenog stola daje deci osećaj odgovornosti i samostalnosti. Oni će imati svoj prostor za rad i igru, što je ključno za njihov razvoj.
  2. Podstiče Kreativnost i Učenje: Ovaj sto je savršeno mesto za kreativne aktivnosti poput crtanja i bojenja, što može stimulisati dečiju maštu i motoriku.
  3. Pogodan za Obroke: Dečiji sto Safari može biti mesto gde vaša deca jedu svoje užine i obroke, učeći ih pravilima ponašanja za stolom od malih nogu.

Prednosti Plastičnog Stola:

  1. Jednostavno Održavanje: Plastični sto je veoma lak za čišćenje. Bez obzira na to da li se prolije sok ili isprlja bojicama, dovoljno je prebrisati ga vlažnom krpom.
  2. Lagana i Praktična Konstrukcija: Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji, plastični sto je jednostavan za prenošenje i sklapanje, što je posebno korisno za male prostore ili prenošenje na različita mesta.
  3. Izdržljivost: Plastični materijali su otporni na udarce i habanje, što ovaj sto čini dugotrajnim i otpornim na dečiju igru.

Investirajte u Dečiji sto Safari 48cm i omogućite vašem detetu savršen prostor za učenje, igru i svakodnevne aktivnosti. Ovaj sto nije samo praktičan već i prelep dodatak svakoj dečijoj sobi. Naručite ga danas i pružite vašim mališanima radost i funkcionalnost koju zaslužuju!

Ukoliko vam je potreban set , kliknite OVDE

Ukoliko su vam potrebne stoličice, kliknite OVDE

Za veću ponudu setova za decu, klinite OVDE 

Možda će vam se svideti …

Korpa