fbpx

Daska za služenje sira 33

, ,

Daska za služenje sira 33

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Daska za služenje sira 33

Dimenzije daske : dužina 33, širina 17,5 cm

Dimenzije nožića : 11,5 x 2,5 xm

Dužina sečiva : 6 cm

 

Daska za služenje sira 33 – idealan saveznik u svakom posluženju!

Dobrodošli u svet elegancije i praktičnosti sa našom drvenom daskom za služenje sira modela “Daska za služenje sira 33”. Ova prefinjena drvena daska ne samo da će unaprediti vašu trpezu već će i oduševiti ljubitelje sira svojim inovativnim dizajnom i funkcionalnošću.

Dimenzije ove izuzetne daske su pažljivo odabrane kako bi pružile idealan prostor za posluživanje i sečenje sira. Sa dužinom od 33 cm i širinom od 17,5 cm, ova daska je savršena za različite vrste sira. Uz ivicu daske ističe se udubljenje od 5mm, koje ne samo da dodaje estetsku vrednost već i pomaže da sir ostane čvrsto na mestu tokom sečenja.

Daska za služenje sira 33
Daska za služenje sira 33

Posebno dizajnirano udubljenje sa strane, u kojem se nalazi nožić za sečenje sira, čini ovu dasku izuzetno praktičnom. Nožić je pažljivo oblikovan sa dimenzijama od 11,5 cm u dužinu i secivom koje ima 6 cm. Ovaj dodatak čini sečenje sira jednostavnim i preciznim, omogućavajući vam da poslužite savršene delove sira svaki put.

Daska za služenje sira 33
Daska za služenje sira 33

Ova daska je idealna za različite prilike i situacije. Bilo da organizujete elegantnu večeru za prijatelje, porodično okupljanje ili romantičnu večeru u dvoje, “Daska za služenje sira 33” će unaprediti atmosferu i pružiti jedinstveno iskustvo uživanja u ukusima sira.

Osim toga, ova drvena daska može poslužiti kao izuzetan poklon za ljubitelje sira i ljude koji uživaju u kulinarstvu. Njena kombinacija estetskog dizajna i praktičnosti čini je savršenim dodatkom svake kuhinje.

Uz “Dasku za služenje sira 33”, svaki trenutak uživanja u siru postaje poseban i nezaboravan. Izdvojite se sa stilom i funkcionalnošću – iskusite eleganciju na svakom zalogaju!

 

Raznovrsnost Sira:

Dasku za služenje sira 33 pruža pravo putovanje kroz svet sireva, naglašavajući svoju praktičnost i sposobnost da istražujete različite ukuse, a istovremeno oplemenjuje vašu gastronomsku avanturu.

Meki Sirevi – Nežna Harmonija Aromatičnih Nota: Zamislite meke, kremaste sireve koji se jednostavno tope u ustima. Dasku za služenje sira 33 pruža savršeno ravnotežu između elegantne drvene daske i precizno dizajniranog nožića, omogućavajući vam da s lakoćom pripremite i poslužite ove delikatne kulinarske dragulje. Svaki rez postaje umetnički izraz, otkrivajući unikatne arome koje se stapaju u nežnu harmoniju.

Tvrdi Sirevi – Snaga i Karakter na Vašem Stolu: Za ljubitelje tvrdih, zrelih sireva, Dasku za služenje sira 33 predstavlja esenciju vrhunskog rezanja. Drvena daska pruža stabilnost, dok oštar nožić omogućava precizno seciranje svakog komada sira.

Raznolikost Ukusa – Avantura za Sva Čula: Dasku za služenje sira 33 nije samo posuda za sir; to je platforma za istraživanje raznolikosti ukusa. Kombinacija različitih vrsta sireva na jednom mestu čini svaki trenutak za stolom jedinstvenim doživljajem. Od blagog kozjeg sira do intenzivnog gorgonzole, ova daska vas vodi na putovanje kroz bogatstvo sveta sireva.

Dasku za služenje sira 33 ne samo da dodaje estetsku vrednost vašem stolu već i postavlja scenarij za otkrivanje i deljenje ukusa. Neka vaša posluženja budu više od obroka – neka budu iskustvo koje probudi sva vaša čula i unese raznolikost u svaku priliku.

 

Korpa