fbpx

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

, , ,

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

1,200.00 rsd 1,000.00 rsd bez PDV

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

 • Dimenzije daske: 40 x 30 cm
 • Visina štapića: 19,5 cm
 • Materijal: Kvalitetno drvo
 • Dodatni elementi:
  • Dva stubića povezana končićem
  • Štipaljkice za kačenje

Zašto baš ova daska za meze?

 • Lep izgled
 • Drugačiji i zanimljiv dizajn
 • Jedinstvena prezentacija hrane

Upotreba proizvoda

 • Posložite meze na dasku
 • Okačite višak ili poruke sa štipaljkama

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

Dimenzije : 40×30 cm
visina štapića : 19,5 cm
Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm , daska za meze

Daska za meze

Ukoliko tražite savršen način da poslužite meze, naša daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK je idealno rešenje za vas.

Ova drvena Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm dimenzija 40×30 cm izrađena je od visokokvalitetnog drveta, pružajući dovoljno prostora za sve vaše kulinarske kreacije. Sa dva stubića povezana končićem i štipaljkicama, možete elegantno okačiti dodatke ili porukice, čineći vaše posluženje jedinstvenim i nezaboravnim.

Daska za meze nikada nije izgledala ovako lepo i drugačije.

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm , daska za meze

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

Za sve one koji se bave keteringom ili organizovanjem proslava, daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK predstavlja inovativan način prezentacije hrane.

Dimenzije daske omogućavaju vam da poslužite različite vrste hrane, od klasičnih mezeta do modernih butter i Nutella boardova.

Visina štapića od 19,5 cm sa končićem i štipaljkicama dodaje dodatnu funkcionalnost i estetski izgled, omogućavajući vam da kreativno istaknete sve što želite da naglasite.

Posluživanje gostiju

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm , daska za meze

Istaknite svoju jedinstvenost prilikom posluživanja gostiju uz pomoć daske za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK. Ovaj proizvod nije samo praktičan, već i dekorativan dodatak vašoj trpezi.

Postavite meze na Dasku za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm, a višak ili posebne napomene okačite štipaljkama. Vaši gosti će biti oduševljeni ne samo ukusom, već i izgledom vaše prezentacije. Posluživanje gostiju nikada nije bilo ovako zabavno i zanimljivo.

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm , daska za meze

Kupovinom daske za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK, olakšaćete sebi život i istaknuti svoju jedinstvenost. Dodajte ovaj autentičan proizvod u vašu kolekciju i oduševite svoje goste na svakom događaju.

Nešto skroz autentično za proslave, okačite vaše meze sa stilom. Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm je definitivno nešto jedinstveno kod nas. Uz pomoć ove daske, lako i upečatljivo servirajte vaše posluženje i posebno naglasite bitne stvari štipaljkicama.

Dimenzije same daske su 40 x 30 cm, što vam omogućava da poslužite šta god vam padne na pamet, od mezea do putera ili Nutella boardova. Na samu dasku možete staviti štapiće sa kanapom i štipaljkicama, čija je visina 19,5 cm.

Kreativni primer služenja sa daskom za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

Jedna od najkreativnijih i najslađih ideja za korišćenje Daske za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm je organizacija slatkog stola za vaše goste.

Zamislite dasku prekrivenu raznovrsnim čokoladicama, bombonama, macarons kolačićima, i drugim slatkišima koji mame osmehe. Ovaj slatki sto postaje prava poslastica za oči i nepce, privlačeći pažnju svojom bogatom i živopisnom prezentacijom.

Daska svojim dimenzijama od 40 x 30 cm pruža dovoljno prostora za uredno raspoređivanje slatkiša. No, prava čar leži u dodatku koji je čini jedinstvenom – štapići visine 19,5 cm, povezani končićem sa štipaljkicama. Na konopcu možete okačiti male porukice za drage osobe koje su pozvane na žurku, čime personalizujete i dodatno ulepšavate vaš događaj.

Porukice mogu sadržati različite stvari – od imena gostiju, inspirativnih citata, pa do šaljivih poruka ili opisa slatkiša.

Ova personalizacija daje poseban šarm vašem slatkom stolu, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu koja će oduševiti svakog posetioca.

Gosti će biti impresionirani pažnjom i detaljima koji su posvećeni njihovom doživljaju, a sama daska će postati centralni deo razgovora.

Pored estetske funkcije, štipaljkice mogu imati i praktičnu ulogu. Možete ih koristiti za kačenje malih vrećica sa dodatnim slatkišima ili karticama sa receptima, što može biti odličan suvenir za vaše goste.

Na ovaj način, daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm postaje ne samo poslužavnik, već i interaktivan i zabavan deo vaše proslave.

Oduševite vaše goste jedinstvenim i kreativnim načinom posluživanja! Sa daskom za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK, svaki vaš događaj će biti nezaboravan, a vi ćete se izdvojiti kao domaćin sa stilom i originalnošću.

Održavanje daske za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

Da bi vaša Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm zadržala svoj lep izgled i funkcionalnost, pravilno održavanje je ključno.

Preporučujemo da je perete ručno blagim deterdžentom i toplom vodom, izbegavajući potapanje i dugotrajno zadržavanje u vodi kako biste sprečili deformaciju drveta. Nakon pranja, obrišite je suvom krpom i ostavite da se potpuno osuši na vazduhu.

Povremeno tretirajte dasku mineralnim ili specijalizovanim uljem za drvo kako biste očuvali njenu površinu i produžili joj vek trajanja.

Izbegavajte upotrebu abrazivnih sredstava i grube spužve kako ne biste oštetili drvo.

Štipaljkice i končić možete jednostavno skinuti i oprati odvojeno, čime ćete osigurati da svaki deo daske ostane čist i higijenski.

Pravilnim održavanjem, vaša daska će dugo zadržati svoju jedinstvenu estetiku i funkcionalnost.

Daska za serviranje sa štipaljkama ŠTRIK 40 x 30 cm

Ukoliko su vam potrebne još neke daske, pogledajte OVDE 

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Korpa