fbpx

Daska za sečenje i serviranje Brot 40

, , ,

Daska za sečenje i serviranje Brot 40

1,200.00 rsd 1,000.00 rsd bez PDV

Daska za sečenje i serviranje Brot 40

Dimenzije : 40×24 cm, visina 2cm

Daska za sečenje i serviranje Brot 40 drvena daska
Daska za sečenje i serviranje Brot 40 drvena daska
Daska za sečenje i serviranje Brot 40 – multifunkcionalna elegancija u svakom momentu!

 

Uvođenjem u svet Brot 40 daske za sečenje i serviranje, otkrićete spoj jednostavnosti, elegancije i praktičnosti u kuhinji. Izrađena pažljivo odabrane bukve, ova masivna daska postaće neizostavan deo vašeg kulinarskog iskustva. Pripremite se da istražite svaki detalj ove jedinstvene daske koja pruža mnogo više od običnog posuđa za sečenje.


O Brot 40 Dasci za Sečenje i Serviranje

Brot 40 daska predstavlja vrhunski proizvod u domenu kuhinjskog posuđa. Dimenzija 40×24 cm i debljine 2 cm, ova daska je stvorena za vrhunsku funkcionalnost i estetiku. Napravljena od bukovog drveta, odabrane zbog svoje izuzetne trajnosti i čvrstoće, Brot 40 daska će vas oduševiti svojim performansama i dugotrajnom lepotom.


Dvostruka Funkcionalnost: Glatka Strana i Paralelni Useci

Ova daska ima dvostruku namenu, čineći je veoma svestranom u kuhinji. Glatka strana je prava poslastica za ljubitelje elegancije i praktičnosti. Ova površina može poslužiti kao poslužavnik, charcuterie board ili daska za ravno serviranje i sečenje. Bez obzira da li pripremate obrok za porodičnu večeru ili elegantnu zabavu, Brot 40 daska će se pokazati kao izuzetno koristan alat.


Paralelni Useci – Inovacija u Sečenju i Serviranju

Ono što čini Brot 40 dasku za sečenje i serviranje posebnom su paralelni useci na drugoj strani. Dužine 33 cm, širine 1 cm i dubine par milimetara, ovi precizno izrađeni useci unapređuju vaše iskustvo sečenja na potpuno novi nivo. Bez obzira da li sečete krhke delikatese koje se lako mrve ili sočne sastojke koji mogu prouzrokovati nered, paralelni useci će zadržati sve na mestu.


Bukva – Izbor za Trajnost i Estetiku

Bukvo drvo, od kojeg je napravljena Brot 40 daska, nije samo izbor za trajnost već i za estetiku. Sa svojom prirodnom bojom i jedinstvenim zrnastim uzorkom, bukva dodaje notu prirodnog šarma svakoj kuhinji. Osim toga, bukvo drvo je poznato po svojoj čvrstoći, što čini ovu dasku izuzetno dugovečnom.


Raznolika Upotreba u Kuhinji

Brot 40 daska nije samo alat, već je i inspiracija za kreativno kuvanje. Sa sposobnošću da se koristi na različite načine, ova daska će postati neizostavan deo vaše kuhinje. Razmislite o njoj kao o vašem ličnom asistentu, spremanom da vam olakša sve korake u procesu pripreme hrane.


Kako Kupiti Brot 40 Dasku za Sečenje i Serviranje?

Sada kada ste upoznati sa svim fantastičnim karakteristikama Brot 40 daske, želite je dodati svojoj kuhinji, zar ne? Kupovina je brza i jednostavna. Kliknite dodaj u korpu i osigurajte svoju Brot 40 dasku još danas.


Brot 40 Daska – Savršenstvo u Kuhinji

U zaključku, Brot 40 daska za sečenje i serviranje nije samo komad kuhinjskog posuđa, već investicija u udobnost, stil i funkcionalnost. Sa dvostrukom funkcionalnošću i izuzetnom izradom, ova daska će postati neizostavan deo vašeg kulinarskog putovanja. Ne čekajte, nabavite svoju Brot 40 dasku već danas i osetite razliku koju donosi vrhunski kvalitet!

Za veću ponudu daski kliknite OVDE

 

Proizvođač

Proizvođač: MegaPlast Jovanovic DOO, Nova Pazova, Srbija

Korpa