fbpx

Daisy samolepljivi čiviluk sa 6 kuka

Daisy samolepljivi čiviluk sa 6 kuka

320.00 rsd 267.00 rsd bez PDV

Daisy samolepljivi čiviluk sa 6 kuka

 

Šifra proizvoda: KVZ268-1 Kategorija:
Daisy samolepljivi čiviluk sa 6 kuka

Dimenzije: 38cmx1cmx6cm
Dostupni u 3 boje: bela, roza i siva. Na poledjini celom dužinom imaju čvrstu samolepljuvu traku koja može izdržati teret do 1 kg. Možete ga koristiti u kuhinji za kačenje krpa ili kuhinjskog pribora, u ormarić za kačenje etapi u kupatilu itd. Lako se postavlja samo se ukloni zaštitna traka i zalepi na željeno mesto.

Najviše volimo najjednostavnija rešenja – a ovaj čiviluk je baš to!
Daisy čiviluk sa 6 kuka  din je pogodan za korišćenje u svakoj prostoriji jer ima milion namena ( kao što postoji milion stvari za okačiti) 😃
Dimenzije samog čiviluka su 38cmx1cmx6cm i dostupan je u 3 boje – beloj, roze i sivoj , a sama kuka je čak 4 cm visine tako da smo sigurni da šta god da okačite neće lako spasti.
Čiviluk se na zid kači lepljivom trakom koja se nalazi sa zadnje strane i dužine je čak 29 cm što vam osigurava nosivost do 1kg – više nego dovoljnu za razne namene.
U kuhinji možete da na ovaj čiviluk okačite krpe , ili spatule, ili alatke za kuvanje. U kupatilu peškire i bademantile ili čak u tuškabini za spužve za kupanje.
Ili , znate šta smo videli na tiktoku, uzmite 2, zalepite na unutrašnjost vrata gde vam stoje šerpe i izmedju njih stavljajte poklopce – to je moguće jer su kukice oko 2 cm odvojene od same osnove čiviluka.
Težina 0.00000000 kg
Boja

, , ,

Proizvođač

ZEMLJA POREKLA : TURSKA, UVOZNIK ZA SRBIJU KSD

Korpa