fbpx

Čajnik sa 4 solje ALISA

, ,

Čajnik sa 4 solje ALISA

5,990.00 rsd 4,992.00 rsd bez PDV

Čajnik sa 4 solje ALISA

Novi brend i visok kvalitet uživajte u svom piću sa prelepim čajnikom i šoljom.
Materijal: keramika, boja: kao što je prikazano na slici Visina gospođe Potts: oko 14 cm 500ml rezervoar
 
Solja čip: 55 ml

Čajnik sa 4 solje ALISA – Najlepši poklon za sve generacije

 

 

Čajnik Lepotica i Zver – spremni da ponovo uronite u magiju?

 

Povratak u Doba Čarolije: Naš Čajnik sa 4 šolje ALISA nije samo posuđe, već i replika čuvenog čajnika iz omiljenog crtanog filma “Lepotica i Zver”. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom inspirisanim magičnim svetom animacije, ovaj čajnik ima moć da vas vrati u detinjstvo i probudi osećaj čarolije.

 

Čajnik sa 4 šolje , Čajnik Lepotica I Zver

 

Magični detalji: Detalji poput visine gospođe Potts od oko 14 cm i rezervoara kapaciteta 500ml oživljavaju uspomene na nezaboravne trenutke iz crtanog filma. Sve to čini naš čajnik ne samo posudom za pripremu omiljenog napitka, već i komadićem magije koji će oplemeniti vaš prostor.

Podsetnik na Bezbrigu Detinjstva: Ovaj čajnik sa 4 šolje ALISA nije samo proizvod, već i putovanje kroz vreme. Kroz svaki gutljaj čaja, podsećaćete se na bezbrižne dane detinjstva, kada su bajke bile stvarnost, a svet je bio ispunjen čarolijom.

 

Čajnik sa 4 šolje , Čajnik Lepotica I Zver

 

Idealan poklon za sve generacije: Bilo da oživljavate uspomene iz detinjstva ili želite preneti čaroliju novim generacijama, naš čajnik je idealan poklon. Ova replika iz crtanog filma ne samo da dodaje notu nostalgije u vaš dom, već takođe čini savršen poklon za ljubitelje klasika.

 

Čajnik sa 4 šolje , Čajnik Lepotica I Zver

Uzmite svoj Čajnik sa 4 šolje ALISA i dozvolite mu da vam donese nezaboravne trenutke iz prošlosti, ostvarujući san o čarobnom svetu Lepotice i Zveri. Ovaj čajnik nije samo posuda, već i ključ koji otključava vrata magičnog putovanja kroz vreme i prostor.

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa