fbpx

Plastični ratan sto BISTRO

, , ,

Plastični ratan sto BISTRO

1,590.00 rsd 1,325.00 rsd bez PDV

  1. Bašta ili terasa: Ovaj sto je odličan za postavljanje na vašu baštu ili terasu. Imitacija ratana daje mu estetski privlačan izgled koji se lepo uklapa u spoljne prostore. Možete ga koristiti kao mesto za postavljanje čaša, knjiga ili za uživanje u obroku na otvorenom.
  2. Sobna dekoracija: Ako želite dodati tropski ili prirodni element svojoj unutrašnjosti, ovaj mali sto možete koristiti kao dekorativni element u dnevnoj sobi, hodniku ili spavaćoj sobi. Možete postaviti vaze s cvećem, knjige ili druge ukrasne predmete na njega.
  3. Kafić ili restoran: Ako vodite kafić ili restoran s terasom, ovaj sto može biti odličan dodatak za stvaranje udobnog i privlačnog prostora za goste. Možete ga koristiti za posluživanje pića, aperitiva ili kao mesto za kafu.
  4. Piknik: Mala dimenzija ovog stola čini ga praktičnim za piknik u prirodi. Lako se prenosi i postavlja na livadi ili plaži, pružajući vam udobno mesto za ručak ili igru.
  5. Dekorativni sto za biljke: Ovaj sto možete koristiti kao dekorativni sto za postavljanje saksija s biljkama ili kao mesto za aranžiranje cveća i drugih biljaka u vašem domu ili bašti.
  6. Kutak za čitanje: Postavite ovaj sto pored vaše omiljene stolice i stvorite mali kutak za čitanje. Možete na njemu držati knjige, lampe, čaše ili šolje za čaj.
  7. Dodatna površina za rad: U kancelariji ili radnom prostoru možete koristiti ovaj sto kao dodatnu površinu za rad ili kao mesto za držanje pisacaćeg pribora ili drugih radnih materijala.

Imajte na umu da je ovaj sto manjih dimenzija, pa će njegova primena biti ograničena na manje grupe ljudi ili manje prostorne potrebe. Osim toga, plastični materijal ga čini otpornim na vremenske uslove i lakim za održavanje.

Šifra proizvoda: KP765 Kategorije: , , ,

Dimenzije: visna 41cm, širina 43x43cm Dostupan u krem i tamno braon boji

Gornja ploča je ravna, tako da na nju možete sgtavljati čaše, tanjirić i slično.

Ima UV zaštitu, neće bledeti na suncu.

Ne smeta mu vlaga, jer je napravljen od poliprolipena.

Pogodan je za baštu, terasu i sl.

 

Težina 0.20000000 kg
Boja

, , ,

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Korpa