fbpx

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85

,

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85

5,990.00 rsd 4,992.00 rsd bez PDV

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85

Dimenzije ploče stola : 63×86 cm

Dimenzija sklopljenog kofera : 40x87x11cm

 

Šifra proizvoda: ed3230 Kategorije: ,

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 – Sklopivi sto i stolice – Višenamenski Set za Udobnost na Putovanju

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 je savršen dodatak za sve ljubitelje prirode i udobnosti. Sa čeličnom konstrukcijom i plastikom visokog kvaliteta, ovaj set kombinuje izdržljivost sa lakoćom prenosa.

Prenosni sto – Perfekcija na dohvat ruke

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 , sklopivi sto , prenosni sto

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 predstavlja sinonim za kompaktnost i praktičnost. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ovaj set se lako prenosi u malom koferu, čineći ga savršenim saputnikom za kampovanje, piknike ili jednostavno za dodatno sedenje u vašem dvorištu.

Kada se sklopi, ovaj set se transformiše u elegantan koferić koji lako možete nositi sa sobom. Međutim, čarolija tek počinje kada se otvori. U trenutku kada se rasklopi, pred vama će se ukazati stabilan sto povezan sa četiri udobne stolice, stvarajući savršen prostor za opuštanje i druženje.

Prilagođen za Vaš Životni Stil

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 je više od samo seta stolica i stola – to je vaš verni saputnik za sve avanture na otvorenom. Neovisno o tome da li se upućujete u divljinu, na obalu ili jednostavno organizujete opuštajući roštilj u dvorištu, ovaj set će ispuniti sve vaše potrebe za udobnošću i praktičnošću.

Za Avanturiste i Opušteno Držanje

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 , sklopivi sto , prenosni sto

Za one koji se dive prirodi, ovaj set je ključni element za udobnost i praktičnost. Zahvaljujući lako prenosivom koferu, možete ga poneti sa sobom gde god da krenete. Uz to, njegova jednostavna montaža omogućava brzo postavljanje, čineći ga idealnim partnerom za kampovanje ili piknik.

Udobnost na Plaži i Uživanje na Roštilju

BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 , sklopivi sto , prenosni sto

Za sunca žedne avanturiste, ovaj set pruža udobno i stabilno sedenje na plaži. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava da se možete opustiti i uživati u pesku bez brige. Isto tako, na roštilju u dvorištu, BENCH Sklopivi set postaje epicentar druženja, pružajući udobno mesto za sve vaše goste.

Praktično i Stilizovano Rešenje

Ovaj set nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Svojim modernim dizajnom, dodaje notu elegancije svakom prostoru na otvorenom. Tako, dok uživate u prirodi ili organizujete zabavu, vaše okruženje će biti ne samo udobno, već i stilski osmišljeno.

Brza i Jednostavna Montaža za Neograničeno Uživanje

 

Korak 1: Otvorite Kofer
Započnite vašu avanturu otvaranjem kompaktnog kofera koji sadrži vaš BENCH Sklopivi set. Zahvaljujući intuitivnom dizajnu, kofer se lako otvara, otkrivajući sve komponente koje su spremne za upotrebu.

Korak 2: Priprema Stola
Prvo, izvucite nogare stola iz kofera. Ove nogare su lagani, ali izdržljivi, pružajući stabilnu osnovu za vaš set. Blokirajte osigurače kako bi nogare bile stabilne.

Korak 3: Postavljanje Stolica
Sledeći korak je postavljanje stolica. Sa lakoćom izvucite delove koji prestavljaju stolice iz kofera i postavite ih tako da budu sa obe strane stola. Njihov dizajn omogućava brzo i jednostavno postavljanje, bez potrebe za dodatnim alatima ili napornim naporom, a na njih staje čak 4 odrasle osobe

Korak 4: Učvrstite Osigurače
Da biste osigurali maksimalnu stabilnost, dodatno učvrstite ploču stola koristeći bočne osigurače. Ovi osigurači su ključni za održavanje stabilnosti stola, čak i na neravnom terenu ili pri jakim vetrom.

Korak 5: Spremni Ste za Uživanje
Nakon što ste postavili sve komponente, vaš BENCH Sklopivi set za kampovanje je spreman za upotrebu! Sada možete uživati u udobnom i praktičnom sedenju, bilo da se nalazite u prirodi, na plaži ili u svom dvorištu.

 

Evo nekoliko komentara od naših zadovoljnih korisnika:

  1. Kampovanje nikada nije bilo udobnije! “BENCH Sklopivi set za kampovanje 85 je bukvalno spas našeg kampovanja. Lako se nosi, brzo se postavlja, a udobnost je neuporediva. Sada uživamo u prirodi bez ikakvih briga za sedenje.”
  2. Savršen za plažu! “Ovaj set je pravi hit na plaži! Naša porodica i prijatelji su oduševljeni koliko je praktičan i udoban. Sada svaki dan na plaži provodimo u udobnom sedenju i uživanju u sunčanju.”
  3. Omiljeno mesto za igru u dvorištu! “Kada je lepo vreme, naša deca obožavaju da provode vreme napolju. Postavljanje BENCH Sklopivog seta za kampovanje u dvorištu je bilo najbolje rešenje. Sada imaju udobno mesto za crtanje i igru, a mi mirno možemo da uživamo u njihovoj radosti.”

Poručite Vaš Bench set i uživajte već danas!

Ukoliko su vam potrebni još neki stolovi ili stolice, kliknite OVDE 

 

Proizvođač

EuromDenis

Korpa