fbpx

Baštenski set ŠahLeo 5 ( sklopivi sto Leo 70×70 i 4 Shah fold stolice )

,

Baštenski set ŠahLeo 5 ( sklopivi sto Leo 70×70 i 4 Shah fold stolice )

8,550.00 rsd 7,125.00 rsd bez PDV

Baštenski set ŠahLeo

Sklopivi sto i stolice za dvoriste !
Sklopivi Sto : Leo , 70×70 h 72

 

Sklopiva Stolica Shah
Dimenzije stolice: visina 81cm, širina 42cm, dužina 36cm
Sedalni deo: 42x36cm
Set je dostupan u beloj boji.
Poštarina za ceo set je 790 din.
Ukoliko vam je potrebno još stolica, kliknite OVDE
Ukoliko vam je potreban dodatni sto, kliknite OVDE 
Ukoliko biste radije imali okrugli sto, napravite sami svoj set uz pomoć OVOG stola i OVIH stolica
baštenski set šahleo 5 , sklopivi bastenski set, set za terasu, sklopivi sto, sklopive stolice, stolice za dvoriste, sklopivi sto i stolice za dvoriste

Baštenski set ŠahLeo ( sklopivi sto Leo 70×70 i 4 Shah fold stolice ) – vaš verni saputnik!

 

Da biste uživali u savršenim trenucima opuštanja na otvorenom prostoru, potrebno je pronaći idealno rešenje za opremanje vašeg dvorišta ili terase. U tom cilju, predstavljamo vam Baštenski set ŠahLeo 5, kompletno rešenje koje spaja praktičnost i eleganciju kako bi unelo osveženje u vaš prostor na otvorenom.

Baštenski set ŠahLeo 5 je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio sve potrebe za udobnošću, praktičnošću i stilom na otvorenom prostoru. Ovaj kompletni set sadrži četiri sklopive stolice i sklopivi sto Leo, dimenzija 70×70 cm, visine 72 cm. Izrađen od visokokvalitetne plastike, Baštenski set ŠahLeo 5 spaja izdržljivost sa funkcionalnošću, čineći ga idealnim izborom za dvorišta, terase, ali i piknike.

Sklopivi sto Leo pruža prostranu površinu od 70×70 cm, dovoljno veliku za udobno serviranje obroka ili organizovanje društvenih aktivnosti na otvorenom. Visina od 72 cm čini ovaj sto praktičnim za korišćenje u različitim okruženjima, dok njegova kompaktna veličina olakšava skladištenje kada nije u upotrebi.

Šah fold stolice savršeno se uklapaju uz Leo sto, pružajući istovremeno udobnost i kompaktnost. Dimenzije stolica su visina 81 cm, širina 42 cm i dužina 36 cm, dok sedalni deo iznosi 42×36 cm. Njihova sklopiva priroda omogućava jednostavno skladištenje i transport, čineći ih idealnim izborom za piknike ili manje terase.

Sa Baštenskim setom ŠahLeo 5, možete uživati u udobnosti i stilu na otvorenom prostoru, bez obzira na priliku. Ovaj set je savršen spoj funkcionalnosti i estetike, prilagođen svakom ambijentu i stilu uređenja.

Sklopivi bastenski set – udobnost u svakom kutku vaše bašte!

baštenski set šahleo 5 , sklopivi bastenski set, set za terasu, sklopivi sto, sklopive stolice, stolice za dvoriste, sklopivi sto i stolice za dvoriste

Prednosti Baštenskog sklopivog seta poput Baštenskog seta ŠahLeo 5 su mnogobrojne:

 1. Praktičnost: Sklopive stolice i sto omogućavaju jednostavno skladištenje kada nisu u upotrebi, čime se oslobađa prostor na terasi ili u dvorištu.
 2. Prenosivost: Zahvaljujući sklopivoj prirodi, set je lako prenosiv, što ga čini idealnim za piknike, kampovanje ili druge aktivnosti na otvorenom.
 3. Fleksibilnost: Set se može koristiti u različitim okruženjima – od dvorišta i terasa do balkona ili čak unutrašnjih prostora ako je potrebno.
 4. Izdržljivost: Set je izrađen od visokokvalitetne plastike koja je otporna na vremenske uslove, što ga čini dugotrajnim rešenjem za opremanje prostora na otvorenom.
 5. Estetika: Baštenski sklopivi setovi poput ŠahLeo 5 pružaju elegantan i moderan izgled koji će doprineti estetici vašeg spoljnog prostora.
 6. Ekonomičnost: Ovi setovi obično pružaju odličan odnos cene i kvaliteta, nudeći funkcionalnost i stil po pristupačnoj ceni.

Sve ove prednosti čine Baštenski sklopivi set poput ŠahLeo 5 savršenim izborom za one koji žele udoban, praktičan i estetski privlačan nameštaj za svoj prostor na otvorenom.

Set za terasu koji sklopljen ne zauzima mesto!

 

Sklopivi setovi poput Baštenskog seta ŠahLeo 5 posebno su pogodni za male terase iz više razloga:

 1. Ergonomija i Prostor: Sklopive stolice i sto se lako mogu sklopiti i odložiti kada nisu u upotrebi, oslobađajući dragoceni prostor na malim terasama. To omogućava maksimalno iskorišćenje dostupnog prostora i stvara fleksibilnost u aranžiranju.
 2. Prilagodljivost: Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i sklopivoj prirodi, sklopivi setovi se mogu prilagoditi različitim dimenzijama i oblicima malih terasa. Mogu se lako premestiti ili čak privremeno skloniti kako bi se stvorio dodatni prostor prema potrebi.
 3. Mobilnost: Sklopivi setovi su obično lakši i jednostavniji za prenos u poređenju s fiksnim nameštajem. To znači da se mogu lako premestiti ili čak uneti unutra kada vremenski uslovi to zahtevaju, pružajući dodatnu zaštitu i produžavajući njihov životni vek.
 4. Praktičnost: Male terase često zahtevaju višenamenski nameštaj koji se može prilagoditi različitim potrebama. Sklopivi setovi nude upravo tu praktičnost – mogu se koristiti za obroke na otvorenom, društvene aktivnosti ili jednostavno kao dodatno sedište kada su gosti u poseti.
 5. Estetika: Sklopivi setovi dolaze u različitim stilovima i dizajnima koji mogu dopuniti estetiku male terase, stvarajući funkcionalan i estetski prijatan spoljni prostor.

Ukratko, prednost sklopivog seta na malim terasama je u njegovoj praktičnosti, prilagodljivosti i sposobnosti maksimalnog iskorišćenja prostora, čineći ga savršenim izborom za one koji žive u urbanim sredinama ili imaju ograničen prostor na otvorenom.

Stolice za dvoriste koje se lako odlažu svuda!

baštenski set šahleo 5 , sklopivi bastenski set, set za terasu, sklopivi sto, sklopive stolice, stolice za dvoriste, sklopivi sto i stolice za dvoriste

Sklopive stolice za dvorište imaju nekoliko prednosti koje ih čine izuzetno praktičnim izborom:

 1. Skladištenje: Jedna od najvećih prednosti sklopivih stolica je njihova sposobnost sklapanja u kompaktnu formu kada nisu u upotrebi. To znači da ih možete lako skladištiti u garaži, podrumu ili čak unutar kuće kako biste oslobodili prostor na dvorištu kada nije potrebno sedenje.
 2. Prenosivost: Sklopive stolice su obično lagane i jednostavne za nošenje. To ih čini idealnim za nošenje na piknike, kampovanje ili čak na plažu. Možete ih lako poneti sa sobom na izlete ili druge aktivnosti na otvorenom.
 3. Prilagodljivost: Sklopive stolice su vrlo prilagodljive i mogu se koristiti u različitim situacijama. Mogu se koristiti na terasi, balkonu, u dvorištu, ali i unutar kuće za dodatno sedenje tokom većih okupljanja.
 4. Ušteda prostora: Kada nisu u upotrebi, sklopive stolice zauzimaju minimalan prostor. To je posebno korisno u manjim dvorištima ili na terasama gde je svaki centimetar dragocen. Mogu se lako skloniti kako bi se stvorio prostor za druge aktivnosti ili za kretanje.
 5. Lako održavanje: Većina sklopivih stolica izrađena je od materijala koji je jednostavan za čišćenje, poput plastike ili metala. To olakšava održavanje stolica i čini ih pogodnim za korišćenje na otvorenom.

Ukoliko su vam potrebne sklopive stolice, kliknite OVDE 

Ukratko, sklopive stolice za dvorište pružaju praktičnost, prilagodljivost i mogućnost uštede prostora, čineći ih idealnim izborom za bilo koji spoljni prostor.

Sklopivi stolovi za dvorište – lako odlaganje a savršena visina!

baštenski set šahleo 5 , sklopivi bastenski set, set za terasu, sklopivi sto, sklopive stolice, stolice za dvoriste, sklopivi sto i stolice za dvoriste

Sklopivi stolovi za dvorište imaju nekoliko prednosti koje ih čine izuzetno korisnim:

 1. Praktičnost sklapanja: Glavna prednost sklopivih stolova je njihova mogućnost sklapanja. To omogućava jednostavno skladištenje kada nisu u upotrebi, što je posebno korisno ako imate ograničen prostor na dvorištu ili terasi. Možete ih lako smestiti u garažu, podrum ili čak unutar kuće, oslobađajući prostor za druge aktivnosti.
 2. Prenosivost: Sklopivi stolovi su obično lagani i jednostavni za prenos, što ih čini idealnim za piknike, kampovanje ili druge aktivnosti na otvorenom. Možete ih lako nositi sa sobom kada putujete ili organizujete događaje van kuće.
 3. Prilagodljivost: Sklopivi stolovi se lako mogu prilagoditi različitim potrebama. Mogu se koristiti za obroke na otvorenom, društvene igre ili kao površina za rad na projektima u dvorištu. Takođe se mogu koristiti unutar kuće za dodatni sto tokom većih okupljanja.
 4. Lako održavanje: Većina sklopivih stolova izrađena je od materijala koji je otporan na vremenske uslove i lako se čisti. To znači da nećete morati da brinete o njihovom održavanju čak ni kada su izloženi spoljnim uslovima.
 5. Estetika: Sklopivi stolovi dolaze u različitim stilovima i dizajnima, što vam omogućava da pronađete onaj koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg dvorišta ili terase. Bez obzira da li volite klasičan, moderan ili rustičan izgled, možete pronaći sklopivi sto koji odgovara vašem stilu.

Ukoliko su vam potrebni sklopivi stolovi, kliknite OVDE 

Ukratko, sklopivi stolovi za dvorište pružaju praktičnost, prilagodljivost i estetiku, čineći ih izuzetno korisnim dodatkom za bilo koji spoljni prostor.

Sklopivi sto i stolice za dvoriste – idealni za svaku priliku

 

Sklopivi sto i stolice za dvorište su pravi izbor za sve zbog niza prednosti koje nude:

 1. Praktičnost: Sklopivi sto i stolice su izuzetno praktični jer se lako sklapaju i skladište. Kada nisu u upotrebi, mogu se jednostavno skloniti kako bi se oslobodio prostor na dvorištu ili terasi.
 2. Fleksibilnost: Ovi setovi su veoma fleksibilni i mogu se koristiti u različitim situacijama. Bilo da organizujete porodični ručak na otvorenom, piknik u prirodi ili druženje s prijateljima, sklopivi sto i stolice pružaju pogodno rešenje.
 3. Prenosivost: Sklopivi setovi su obično lakši od tradicionalnog vrtnog nameštaja, što ih čini lako prenosivim. Možete ih lako preneti sa jednog mesta na drugo ili ih čak poneti sa sobom na odmor ili izlet.
 4. Estetika: Sklopivi setovi dolaze u različitim stilovima i bojama, tako da možete pronaći onaj koji se najbolje uklapa u estetiku vašeg dvorišta ili terase. Bez obzira na vaše preferencije, postoji sklopivi set koji odgovara vašem ukusu i stilu uređenja.
 5. Izdržljivost: Kvalitetni sklopivi setovi izrađeni su od materijala koji su otporni na vremenske uslove i dugotrajni. To znači da ćete dugi niz godina moći uživati u njihovoj funkcionalnosti i udobnosti bez potrebe za čestim zamjenama ili održavanjem.

Ukratko, sklopivi sto i stolice za dvorište su pravi izbor za sve zbog svoje praktičnosti, fleksibilnosti, prenosivosti, estetike i izdržljivosti. Omogućavaju vam da maksimalno iskoristite prostor na otvorenom i uživate u udobnosti i lepoti svog dvorišta ili terase u svakom trenutku.

Sa svojom jednostavnom sklopivom prirodom, ovaj set za dvorište pruža neverovatnu praktičnost kada je u pitanju pakovanje. S lakoćom se sklapa i može se kompaktno smestiti u gepek vašeg automobila, omogućavajući vam da ga ponesete sa sobom na bilo koje putovanje ili piknik. Bez obzira na to da li idete na izlet u prirodu, na plažu ili jednostavno u posetu prijateljima, ovaj sklopivi set će biti vaš verni pratilac, pružajući udobnost i funkcionalnost gde god da se nalazite.

baštenski set šahleo 5 , sklopivi bastenski set, set za terasu, sklopivi sto, sklopive stolice, stolice za dvoriste, sklopivi sto i stolice za dvoriste

Ukoliko ste zainteresovani za naše setove, kliknite OVDE

Ukoliko ste zainteresovani za samo stolove, kliknite OVDE

Ukoliko ste zainteresovani za samo stolice, kliknite OVDE

 

Proizvođač

Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa