fbpx

Plastična stolica AVALA imitacija ratana

Plastična stolica AVALA imitacija ratana

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Plastična stolica Avala

Dimenzije: V 90CM, Š:58,5CM, D: 50CM
Dimenzije sedalnog dela: Š42 X D 46CM

Šifra proizvoda: SI7032 Kategorija:

Plastična stolica AVALA imitacija ratana

Dimenzije: V 90CM, Š:58,5CM, D: 50CM
Dimenzije sedalnog dela: Š42 X D 46CM

Visina sedalnog dela : 50 cm

Materijal PP

Plastična stolica (imitacija ratana), sa gumiranim stopama radi boljeg prijanjanja na podlogu i kako ne bi proklizavale na pločicama. Sjajno dizajnirane za duža sedenja, ukrašavaju prostor i zovu na druženje

  1. Estetika: Plastične stolice imitacije ratana dizajnirane su da izgledaju kao prave ratanske stolice. One često imaju sličnu teksturu, boju i oblik, pružajući elegantan i prirodan izgled prostoru. Ovo omogućava da unesete toplinu i udobnost ratana u svoj enterijer ili eksterijer bez potrebe za održavanjem pravog ratana.
  2. Trajnost: Plastične stolice izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je otporna na vremenske uslove, UV zračenje i vlagu. Ovo ih čini dugotrajnima i otpornima na izbledevanje i oštećenja, što je čest problem s pravim ratanom koji može izgubiti boju i raspadati se tokom vremena.
  3. Lako održavanje: Plastične stolice imitacije ratana jednostavne su za održavanje. Ne zahtevaju specijalne tretmane poput premazivanja ili ulja kako bi ostale otporne na vremenske uslove. Dovoljno je samo povremeno ih očistiti vodom i blagim sapunom kako bi ostale čiste.
  4. Laka prenosivost: Plastične stolice su obično lagane i jednostavne za premeštanje. To je praktično ako želite promeniti raspored nameštaja ili uneti stolice unutra i van tokom različitih godišnjih doba.
  5. Raznovrsnost: Plastične stolice imitacije ratana dolaze u različitim stilovima, bojama i dizajnima. To znači da možete pronaći stolice koje odgovaraju vašem ukusu i enterijeru ili eksterijeru.
  6. Pristupačna cena: U poređenju s pravim ratanom, plastične stolice su često znatno pristupačnije. Ovo ih čini privlačnim izborom za one koji žele estetski privlačan komad nameštaja bez prevelikog ulaganja.
Težina 3.00000000 kg
BOJA OPŠTE

, , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa