fbpx

Aparat za vodu BARBIE

Aparat za vodu BARBIE

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Aparat za vodu BARBIE

Dimenzije celog aparata : visina 30 cm , prečnik 11 cm

Dimenzije spremnika : visina 17cm, prečnik 10cm, zapremina 750 ml

Dimenzije postolja : visina 17cm, prečnik 11 cm

Dimenzije čašice : visina 5cm, prečnik 4 cm

Za ovaj proizvod je besplatna dostava!

Za zvuk i svetlo je potrebno obezbediti 2 baterije od 1,5v ( ne dolaze uz proizvod )

Šifra proizvoda: bca1010 Kategorija: Oznake: , ,
Aparat za Vodu BARBIE: Samostalnost i Zabava za Vašu Decu

Aparat za Vodu BARBIE predstavlja pravu revoluciju u iskustvu vaše dece, pružajući im priliku da u potpunosti uživaju u samostalnosti dok istovremeno prave svoje prve korake ka odraslosti. Ovaj mini čudo tehnologije ne samo da omogućava mališanima da sami sebi toče vodu, sok ili omiljeni napitak već i pruža nezaboravno iskustvo koje će ostati urezano u njihovim sećanjima.

Inovativne Mogućnosti:

 • Svestrani Spremnik: Sa prostranim spremnikom od 750 ml, ovaj aparat prilagodljiv je različitim napicima – od osvežavajuće vode do voćnih sokova i omiljenih napitaka vaših mališana. Fleksibilnost u upotrebi omogućava korišćenje bilo koje flaše sa grlićem prečnika 3cm, čineći ga prilagodljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu.
 • Dimenzije Prilagođene Deci: Sa visinom od 30 cm i prečnikom od 11 cm, Aparat za Vodu BARBIE je ergonomski prilagođen dečijim rukama i lako ga je koristiti bez pomoći odraslih.

Edukativni Aspekti:

 • Samostalnost u Akciji: Ovaj aparat podstiče samostalnost kod dece, pružajući im priliku da sami upravljaju procesom točenja napitaka. Ova aktivnost razvija motoričke veštine, a istovremeno gradi i osećaj odgovornosti kod dece.
 • Multisenzorna Stimulacija: Svetlosni i zvučni efekti ugrađeni u aparat ne samo da čine ovu aktivnost zabavnom već i pružaju multisenzornu stimulaciju koja podržava razvoj sensoričkih veština kod dece.

Praktični Dodaci za Bezbednost i Higijenu: Uz aparat dolazi 6 malih čašica od izdržljive plastike koje se lako peru. Posebno dizajnirano postolje čašice omogućava lako izvlačenje i pražnjenje kako bi se sprečilo neželjeno prelivanje.

Aparat za Vodu BARBIE je ne samo funkcionalan uređaj već i edukativni alat koji se uklapa u Montesori pristup podsticanja samostalnosti i razvoja deteta. Neka vaše dete uživa u odrastanju uz ovu inovativnu igru koja kombinuje edukaciju i zabavu!

Ključne Karakteristike Aparata za Vodu BARBIE: Osigurajte Nezaboravno Iskustvo za Vaše Dete

 1. Svestrani Spremnik za Raznolike Napitke:
  • Kapacitet od 750 ml omogućava raznovrsnost u izboru napitaka, bilo da je u pitanju čista voda, osvežavajući sok, ili omiljena cedevita.
  • Prilagodljivost za sve vrste flaša sa grlićem prečnika 3cm, čime se osigurava jednostavno i praktično korišćenje različitih posuda.
 2. Kompaktan Dizajn prilagođen Dečijim Potrebama:
  • Ergonomske dimenzije sa visinom od 30 cm i prečnikom od 11 cm čine ovaj aparat idealnim za dečije ruke.
  • Kompaktan dizajn omogućava smeštanje u svaki prostor, čineći ga pristupačnim i funkcionalnim u svakodnevnom životu.
 3. Očaravajući Svetlosni i Zvučni Efekti:
  • Svetlosni i zvučni efekti su ne samo estetski privlačni, već prate svaki korak deteta tokom korišćenja aparata, dodajući element radosti i interakcije.
  • Multisenzorni doživljaj omogućava deci da se angažuju na više nivoa, podržavajući razvoj njihovih perceptivnih sposobnosti.

Ovaj Aparat za Vodu BARBIE je više od običnog uređaja – on je interaktivno iskustvo koje inspiriše dečiju maštu i kreativnost. Pomaže u razvoju finih motoričkih veština dok istovremeno pruža zabavu i edukaciju. Omogućite vašem detetu da istražuje svet napitaka na zabavan i obrazovan način uz sveobuhvatne mogućnosti ovog jedinstvenog aparata.

Montesori Tehnika za Samostalnost u Aparatu za Vodu BARBIE: Podrška Razvoju Vašeg Deteta

Aparat za Vodu BARBIE ne predstavlja samo funkcionalan uređaj već i savršen spoj modernog dizajna i Montesori pedagogije, fokusirane na razvoj samostalnosti kod dece. Ova tehnika učenja postavlja temelje za holistički razvoj deteta, a Aparat za Vodu BARBIE savršeno inkorporira ove principe u svakodnevni život.

 1. Podsticanje Samostalnosti:
  • Aparat je osmišljen tako da podstiče decu da preuzmu kontrolu nad procesom točenja napitaka. Ova aktivnost podstiče osećaj samostalnosti, gde deca imaju mogućnost da donose odluke i obavljaju zadatke nezavisno.
 2. Razvoj Motoričkih Veština:
  • Kroz manipulaciju aparatom, deca razvijaju fine motoričke veštine, poboljšavajući preciznost pokreta ruku i prstiju.
  • Postavljanjem čašice na određeno mesto, deca dodatno unapređuju koordinaciju pokreta.
 3. Odgovornost u Praksi:
  • Deca se uče odgovornosti jer su odgovorna za upravljanje aparatom, održavanje čistoće, i pražnjenje postolja čašice kako bi se izbeglo prelivanje.
  • Ova odgovornost gradi samopouzdanje kod dece, čineći ih svesnim i odgovornim u svakodnevnim zadacima.
 4. Integracija Multisenzornih Efekata:
  • Svetlosni i zvučni efekti ne samo da dodaju zabavni element već i pružaju dodatnu stimulaciju koja podržava razvoj čula.
  • Integracija multisenzornih iskustava dodatno obogaćuje Montesori pristup učenju.

Aparat za Vodu BARBIE ne samo da pruža deci praktično iskustvo u manipulaciji sa napicima već im pomaže da razvijaju ključne veštine koje će im koristiti u širem kontekstu života. Podstaknite svoje dete da raste samostalno i odgovorno uz ovaj inovativni uređaj koji ne samo da koristi Montesori pedagogiju, već je i zabavan i funkcionalan u isto vreme.

Korisnost za Razvoj Deteta Kroz Aparat za Vodu BARBIE: Neka Svaki Korak Bude Učenje i Zabava

 1. Samostalnost:
  • Aparat za Vodu BARBIE postavlja temelje za razvoj samostalnosti kod dece. Kroz svaki korak točenja napitka, deca stiču samopouzdanje i osećaj sposobnosti da obavljaju zadatke samostalno.
  • Proces samostalnog korišćenja aparata podstiče decu na preuzimanje odgovornosti za svoje radnje, razvijajući time ključne veštine za život.
 2. Socijalne Veštine:
  • Deljenje čašica sa vršnjacima tokom korišćenja Aparata za Vodu BARBIE igra ključnu ulogu u razvoju socijalnih veština.
  • Ova aktivnost podstiče dečiju sposobnost komunikacije, saradnje i deljenja, pružajući im vredne veštine za uspostavljanje i održavanje socijalnih odnosa.
 3. Sensoričke Veštine:
  • Svetlosni i zvučni efekti unutar aparata pružaju bogato iskustvo koje stimuliše razvoj sensoričkih veština kod dece.
  • Kroz ovu multisenzornu stimulaciju, deca razvijaju bolju percepciju okoline, koordinaciju pokreta i sposobnost prepoznavanja različitih senzacija.
 4. Edukativno Istraživanje:
  • Aparat za Vodu BARBIE nije samo sredstvo za osvežavanje; to je i alat za edukaciju. Kroz istraživanje različitih napitaka, deca stiču znanje o različitim tečnostima i razvijaju sposobnost razlikovanja boja, ukusa i mirisa.
  • Ova interaktivna edukacija kroz svakodnevne aktivnosti čini učenje prirodnim i zabavnim procesom.

Uz Aparat za Vodu BARBIE, svaki čas točenja postaje prilika za vaše dete da istražuje, uči i razvija važne životne veštine. Podstaknite njihovu radoznalost i samostalnost kroz ovu inovativnu igru koja pruža bogato iskustvo i podržava sveobuhvatan razvoj deteta.

Praktični Dodaci Aparata za Vodu BARBIE: Savršena Oprema za Bezbednost i Higijenu

 1. Čašice Od Izdržljive Plastike:
  • Sa svakim Aparatom za Vodu BARBIE dolazi set od 6 malih čašica, izrađenih od visokokvalitetne i izdržljive plastike.
  • Ove čašice su idealne za dečje ruke, lako se drže i koriste, pružajući dodatnu sigurnost i praktičnost.
 2. Lako Perive Čašice:
  • Čišćenje nakon upotrebe nikada nije bilo lakše. Čašice se jednostavno peru sapunom i vodom, čime se održava higijena i bezbednost za svakodnevno korišćenje.
  • Izdržljiva plastika omogućava čišćenje i održavanje bez gubitka oblika ili boje tokom vremena.
 3. Izvlačivo Postolje za Bezbednost:
  • Postolje na kojem se čašice postavljaju ima izvlačivu funkciju koja omogućava lako izbacivanje viška tečnosti ili pražnjenje čašice.
  • Ova inovativna karakteristika obezbeđuje da deca mogu uživati u korišćenju Aparata za Vodu BARBIE bez straha od neželjenog prelivanja.
 4. Praktičnost u Svakodnevnom Životu:
  • Set čašica i izvlačivo postolje dodatno unapređuju praktičnost aparata, čineći ga prilagodljivim i pogodnim za svakodnevnu upotrebu.
  • Roditelji će ceniti jednostavnost održavanja i sigurnost koju pružaju ovi praktični dodaci.
 5. Bezbednost Kroz Dizajn:
  • Materijali od kojih su napravljene čašice odgovaraju najvišim standardima bezbednosti, čime se osigurava bezbrižno iskustvo svaki put kada dete koristi aparat.
  • Dizajniran sa pažnjom prema bezbednosti dece, Aparat za Vodu BARBIE postavlja standarde za sigurnost i zadovoljstvo.

Aparat za Vodu BARBIE ne samo da omogućava samostalnost i zabavu, već i pruža roditeljima dodatnu sigurnost i praktičnost kroz pažljivo osmišljene dodatke. S ovim praktičnim setom, svaki trenutak korišćenja aparata postaje ne samo edukativno iskustvo već i bezbrižno zadovoljstvo.

Dopustite Vašem Detetu da Raste Kroz Magično Iskustvo Aparata za Vodu BARBIE: Unikatna Kombinacija Zabave i Samostalnosti

Otvorite vrata svetu učenja i rasta uz Aparat za Vodu BARBIE, jedinstveno iskustvo koje ne samo da pruža nezaboravnu zabavu već podstiče i razvoj samostalnosti vašeg deteta. Kroz svaki trenutak korišćenja ovog čarobnog aparata, dete će otkrivati čuda samostalnosti, rastući uz veselje i edukaciju.

 1. Istraživanje Kroz Zabavu:
  • Aparat za Vodu BARBIE nije samo uređaj, već i vrata ka svetu otkrića. Deca će uživati u istraživanju različitih tečnosti, boja i mirisa, stvarajući priliku za neformalno učenje kroz svakodnevne aktivnosti.
 2. Samostalnost Kroz Igračku:
  • Svaki korak u korišćenju aparata podstiče detetovu samostalnost. Dete će naučiti kako samostalno toči svoj omiljeni napitak, stvarajući osećaj nezavisnosti i radosti u svakodnevnim zadacima.
 3. Edukacija Kroz Svetlost i Zvuk:
  • Očaravajući svetlosni i zvučni efekti unutar aparata dodaju dimenziju učenju kroz zabavu. Deca ne samo da razvijaju senzorne veštine, već i stvaraju snažne asocijacije između aktivnosti i pozitivnih iskustava.
 4. Rast Kroz Interakciju sa Vršnjacima:
  • Deljenje čašica sa drugom decom postaje prilika za razvoj socijalnih veština. Kroz ovu interakciju, deca uče o međusobnom poštovanju, saradnji i zajedničkom uživanju u malim radostima svakodnevnog života.
 5. Praktičnost Za Sve Porodične Članove:
  • Roditelji će takođe uživati u jednostavnosti održavanja i sigurnosti koje pruža Aparat za Vodu BARBIE. Sa lako perivim čašicama i izvlačivim postoljem, čišćenje je brzo i jednostavno, omogućavajući celoj porodici da uživa u ovom magičnom iskustvu.

Dopustite vašem detetu da raste kroz svaki čarobni trenutak s Aparatom za Vodu BARBIE. Ova inovativna igračka nije samo predmet za igru, već i alat za podršku razvoju vašeg deteta u svim aspektima – od samostalnosti do socijalnih veština i beyond. Neka svaki dan bude prilika za učenje i smeh uz ovu jedinstvenu kombinaciju zabave i edukacije.

 

Proizvođač

Perdomo doo

Možda će vam se svideti …

Korpa