fbpx

Zvono za tortu TORTELINO

Zvono za tortu TORTELINO

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Dopustite da vam predstavimo “TORTELINO”, zvono za tortu koje će uneti poseban šarm u vaše trenutke sa porodicom i prijateljima.
Zahvaljujući pažljivo dizajniranim ispupčenim linijama na “TORTELINO” zvonu, svako parče vaše torte biće simetrično i jednake debljine. Ne morate biti profesionalni poslastičar da biste svakom gostu pružili savršeno isečeno parče.
Blago matirani poklopac ne samo da dodaje sofisticiranost dizajnu, već i stvara uzbuđenje i iščekivanje. Šta se to krije ispod? Svako otkrivanje postaje posebna radost koju želimo podeliti sa dragim ljudima.
Četiri praktične ručice sa svake strane omogućavaju lako zaključavanje, čuvajući vašu tortu svežom i ukusnom do poslednjeg zalogaja. Bilo da je reč o čokoladnoj torti, voćnom kolaču ili nekoj drugoj poslastici, sa “TORTELINO” zvonom vaši deserti će ostati neodoljivi.
“TORTELINO” nije samo zvono, već simbol zajedništva, ljubavi i radosti. Svaki put kada postavite tortu ispod, šaljete poruku svima oko stola da je vreme za slavlje, smeh i deljenje posebnih trenutaka.
Ne propustite priliku da unesete čaroliju u svaku priliku za slavlje. Nabavite svoje “TORTELINO” zvono danas i učinite svako parče torte nezaboravnim!
Šifra proizvoda: dr10675 Kategorija:

Dimenzije : fi 36, visina 17cm

Plastično zvono za tortu sa ručkama za zatvaranje i poklopcem.

Proizvođač

Proizvodnja Drina Plastika-86 doo, Nova Pazova

Korpa