fbpx

Višenamenska polica X

, , , , ,

Višenamenska polica X

1,590.00 rsd 1,325.00 rsd bez PDV

Višenamenska polica X

Dimenzije : 26×24,5 , visina 65 cm

Razmak izmedju polica 15 cm

U paketu dobijate 5 niova police.

Višenamenska Polica X – Fleksibilnost i Preglednost na Dohvat Ruke

Tražite savršenu policu koja kombinuje funkcionalnost, estetiku i fleksibilnost? Upoznajte našu Višenamensku policu X, pravo rešenje za svaki kutak vašeg doma.

Ključne karakteristike:

  • Dimenzije: Svaka površina police je impresivnih 36×24,5 cm, a razmak između polica je optimalnih 15 cm. Bez obzira da li odlučite da na nju postavite knjige, igračke ili obuću, pruža dovoljno prostora za sve vaše potrebe.
  • Dizajn: Izrađena od kvalitetne plastike, ova polica se odlikuje prepoznatljivim stranicama u obliku slova X, prisutnim sa tri strane. Ne samo da pruža stabilnost, već i dodaje dozu modernog izgleda svakom prostoru.
  • Boje: Dostupna je u tri prelepe boje, koje možete kombinovati kako biste kreirali svoj jedinstveni izgled.

Idealno rešenje za svaku situaciju:

Pripreme za slavu: Svi znamo koliko može biti haotično kada se pripremamo za slavu i dolazak brojnih gostiju. Uvek se postavlja pitanje gde odložiti stvari da ne smetaju i kako maksimalno iskoristiti prostor. Sa Višenamenskom policom X, vaši problemi sa prostorom postaju prošlost. U samo 5 minuta imate dodatnu policu koja može služiti kao cipelarnik, mesto za serviranje ili čak za odlaganje poklona.

Vaspitanje dece: Naučiti decu da budu odgovorna i uredna može biti izazov. Sa našom policom, odlaganje cipela ili igračaka postaje zabavno. Deca će uživati u tome da imaju svoj prostor gde mogu sami da slože svoje stvari. Osim što je praktična, polica je i bezbedna za dečje ruke.

Prostor za igračke: Igračke svuda po kući? Sada imate savršeno rešenje! Višenamenska polica X nudi dovoljno prostora da se igračke uredno slože. A kada deca završe sa igrom, sve može biti vraćeno na svoje mesto u roku od nekoliko sekundi.

Bilo da se radi o velikim događajima, svakodnevnim potrebama ili organizaciji dečjeg kutka, Višenamenska polica X pruža fleksibilnost, funkcionalnost i estetiku koja će olakšati vaš svakodnevni život.

Prilagodljivost na vrhuncu:

Kada je u pitanju organizacija prostora, jedna od ključnih karakteristika koju tražimo je prilagodljivost. Višenamenska polica X je dizajnirana upravo s tim na umu.

Set od 5 polica: Kada je sastavljena u svojoj osnovnoj formi, ova polica dolazi u setu od pet nivoa, dostižući ukupnu visinu od 65 cm. Ova visina je savršena za većinu standardnih potreba odlaganja, bilo da želite da je postavite u dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi.

Modularni dizajn: Ono što je zaista specijalno kod ove police je njena modularnost. Svaka polica je dizajnirana da bude nezavisna jedinica, što vam omogućava da je prilagodite svojim specifičnim potrebama. Možete odlučiti da koristite sve police zajedno, ili da ih razdvojite kako biste kreirali različite kombinacije.

Prilagodite svom prostoru: Zamislite da ste preuredili kuhinju i sada trebate dodatni prostor za odlaganje začina, posuđa ili čak malih kućnih aparata. Dve manje police iz ovog seta mogu biti odmah postavljene kako bi vam pružile taj potrebni prostor, dok ostale police možete koristiti na drugim mestima u vašem domu.

Radni kutak: Ako ste među onima koji često rade od kuće, znate koliko je važno imati dobro organizovan radni prostor. Polica X može postati integralni deo vašeg radnog stola. Par polica može biti postavljeno odmah pored ili ispod vašeg stola, pružajući vam dodatni prostor za odlaganje dokumenata, knjiga ili čak tehničke opreme.

U svetu gde se naši prostori i potrebe konstantno menjaju, Višenamenska polica X pruža rešenje koje se može preoblikovati i prilagoditi svakoj situaciji, čineći vaš život jednostavnijim i uređenijim.

Boja

, ,

Proizvođač

Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa