fbpx

Višenamenska polica GO GO CRNA

, , , , , ,

Višenamenska polica GO GO CRNA

2,890.00 rsd 2,409.00 rsd bez PDV

VAŽNA NAPOMENA: polica je u crnoj boji ali dezeni na obodu police salju se u zavisnosti od dostupnosti u magacinu. Ukoliko zelite bas odredjeni dezen police molimo vas da to napisete u napomeni prilikom ostavljaja vasih podataka u porudzbenici.

Višenamenska polica za sva mesta u kuci, naročito za prostore izmedju kuhinjskih elemenata, koje možete pretvoriti i visetažni prostor za odlaganje.

Plastična polica sa točkićima je praktičan komad nameštaja koji vam omogućava da organizujete i lako premeštate predmete u prostoru.

Ove police su izrađene od izdržljive plastike i imaju nekoliko nivoa ili polica na kojima možete staviti različite predmete.

Prednosti upotrebe plastične police sa točkićima uključuju:

Prenosnost: Točkići na policama omogućuju vam jednostavno premeštanje police s jednog mesta na drugo. To je korisno ako trebate često menjati raspored ili ako trebate privremeno premestiti policu kako biste lakše očistili prostor.

Ušteda prostora: Police su idealne za korišćenje u prostorima s ograničenim prostorom, poput uskih hodnika, malih kupatila ili kuhinja.

Možete ih smestiti između drugih komada nameštaja ili uz zid kako biste maksimalno iskoristili prostor.

Organizacija: Ovisno o broju polica možete koristiti uske police sa točkićima za organizovanje različitih predmeta. Na primer, možete ih koristiti za hranu, kozmetiku u kupatilu, za odlaganje knjiga u uskom hodniku ili kao mobilnu stanicu za rad u kuhinji.

Visenamenska polica

Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
Dimenzije: 39x28x80cm

 

Korpa