fbpx

Vaza cvećarska velika h: 39cm

, ,

Vaza cvećarska velika h: 39cm

290.00 rsd 242.00 rsd bez PDV

Vaza cvećarska velika h: 39cm

Vaza za cveće

Dimenzije : h 39cm

Mala cvećarska vazna.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Šifra proizvoda: MSP029-1 Kategorije: , ,

Vaza cvećarska velika h: 39cm

Vaza za cveće

Dimenzije : h 39cm

Mala cvećarska vazna.

Kada imate veliku vazu za cveće koja je visoka 39cm, imate priliku da napravite izvanredne aranžmane kako u vašem bašti tako i u kući. Ova visoka vaza može postati centralni deo vašeg dekorativnog aranžmana, privlačeći pažnju i dodajući šarm prostoru. Evo nekoliko predloga za cveće koje možete koristiti kako u bašti tako i u kući, prilagođene vašoj velikoj vazi:

  1. Ljiljani: Ljiljani su prelepi cvetovi sa dugim stabljikama koji bi izgledali izvanredno u vašoj velikoj vazi. Birajte različite boje kako biste uneli raznolikost i kontrast u aranžman.
  2. Krizanteme: Krizanteme su česti izbor za jesenje aranžmane, ali su takođe prelepe i tokom drugih godišnjih doba. Imaju jaku stabljiku koja će stajati uspravno u vašoj vazi, pružajući izdržljiv i lep aranžman.
  3. Delfinium: Ovi visoki cvetovi dolaze u raznim bojama i izgledaju spektakularno kada se aranžiraju u visokim vazama. Njihova visina dodaje dimenziju i dramu bilo da se koriste u bašti ili unutar kuće.
  4. Eustoma (Lisianthus): Ovo su cvetovi sa dugačkim stabljikama i izuzetno elegantnim cvetovima. Njihova delikatnost biće istaknuta u velikoj vazi, posebno ako se kombinuju sa drugim cvetovima poput ruža ili ljiljana.
  5. Ruže: Klasične i elegantne, ruže su uvek dobar izbor za aranžmane cveća. Visoke stabljike ruža izgledaće prelepo u vašoj vazi, a miris će dodatno obogatiti prostor.
  6. Gladiole: Ovi visoki cvetovi dolaze u raznim bojama i izgledaju izvanredno kada se grupišu zajedno u velikim vazama. Njihova visina čini ih savršenim izborom za vašu visoku vazu.
  7. Hortenzije: Veliki, bujni cvetovi hortenzija unose obilje boja i teksture u vaš aranžman. Pored toga, njihova punoća čini ih odličnim izborom za popunjavanje velikih vaza.
  8. Orhideje: Ako želite nešto ekskluzivnije, orhideje su sjajan izbor. Visoke stabljike orhideja izgledaju elegantno i moderno u velikim vazama, dodajući sofisticiranu notu vašem prostoru.

Kombinujte ove cvetove u različitim bojama, teksturama i visinama kako biste stvorili jedinstvene i atraktivne aranžmane koji će osvežiti vašu baštu ili unutrašnjost vašeg doma. Ne zaboravite redovno zalivati i održavati cveće kako bi vaš aranžman ostao svež i lep što je duže moguće.

Sve saksije možete pogledati na linku.

Težina 0.20000000 kg
Boja

,

Proizvođač

Proizvođač: Miskone plast doo Srbija

Korpa