fbpx

Stolica Ema Ratan

,

Stolica Ema Ratan

1,825.00 rsd 1,521.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: SI7031 Kategorije: ,

Plastična stolica Ema ratan

DIMENZIJE : V:88CM Š:59CM D:56CM
DIMENZIJE SEDALNOG DELA Š40 X D43
VISINA NASLONA 52 CM

Baštenska plastična stolica Ema ratan, napravljena od kvalitetne plastike.

Plastične stolice sa imitacijom ratana imaju nekoliko prednosti koje ih čine popularnim izborom za mnoge ljude. Evo nekoliko prednosti ovih stolica:

  1. Vizuelni izgled i estetika: Plastične stolice sa imitacijom ratana dizajnirane su da izgledaju slično pravom ratanu, što pruža prirodan i atraktivan izgled. Ove stolice često dolaze u različitim bojama i stilovima, pa je lako pronaći one koje se uklapaju u vašu spoljašnju ili unutrašnju estetiku.
  2. Trajnost: Plastični materijali korišćeni za izradu ovih stolica su obično otporni na vremenske uslove, što ih čini pogodnim za spoljnu upotrebu. Otporni su na kišu, sunce i vlagu, što znači da neće brzo blede ili se oštećivati tokom vremena.
  3. Lako održavanje: Plastične stolice sa imitacijom ratana lako se čiste i održavaju. Većina vremena dovoljno je obrisati ih vlažnom krpom ili ih isprati vodom kako bi se uklonile nečistoće ili prašina.
  4. Laka transportabilnost: Plastične stolice su obično lakše od stolica izrađenih od prirodnih materijala kao što je pravi ratan. To olakšava premeštanje stolica prema potrebi ili skladištenje tokom zime ili lošeg vremena.
  5. Cena: Plastične stolice sa imitacijom ratana često su povoljnija opcija u poređenju s pravim ratanom ili drugim materijalima kao što su aluminijum ili drvo. To ih čini pristupačnim izborom za ljude s različitim budžetima.
  6. Prilagodljivost: Plastične stolice sa imitacijom ratana često su dizajnirane s fokusom na udobnost i ergonomiju.

Međutim, važno je napomenuti da plastične stolice sa imitacijom ratana nisu podjednako kvalitetne kao pravi ratan ili neki drugi materijali. Dugotrajnost može varirati u zavisnosti od kvaliteta plastike i konstrukcije stolica. Stoga vam savetujemo da odaberete ove plastične stolice zbog toga što su zaista odlične u pogledu odnosa cena-kvalitet.

Težina 3.50000000 kg
Boja

, , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa