fbpx

Silikonski kalup životinje 12/1 

, ,

Silikonski kalup životinje 12/1 

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Silikonski kalup životinje 12/1 

Sifra artikla: DCMYS109
Dimenzije: 35x20c3cm
Dimenzije svake figure: cca 7x5cm

 

Šifra proizvoda: DCMYS109 Kategorije: , ,
Silikonski kalup životinje 12/1  

Kada je u pitanju pečenje i kuhanje, silikonski kalupi postaju sve popularniji izbor među kućnim kuharima i profesionalcima. Sa svojim jedinstvenim svojstvima, silikonski kalupi nude brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metalne i staklene kalupe.

Jedna od najvećih prednosti silikonskih kalupa je njihova fleksibilnost. Ova karakteristika omogućava lako izvlačenje pečenih proizvoda bez straha od lepljenja ili pucanja, što je često problem sa staklenim i metalnim kalupima. Osim toga, silikonski kalupi se mogu koristiti na širokom spektru temperatura, od -40°C do +230°C, što omogućava njihovu upotrebu u pećnici, mikrotalasnoj, ali i frižideru ili zamrzivaču.

Održavanje silikonskih kalupa je jednostavno. Oni se mogu prati u mašini za pranje sudova i neće se izgrebati ili oštetiti tokom čišćenja. Budući da su silikonski kalupi veoma izdržljivi, neće se deformisati ili oštetiti tokom vremena, za razliku od metalnih kalupa koji mogu zarđati ili staklenih kalupa koji mogu puknuti.

Silikonski kalupi su sigurni za upotrebu. Većina je napravljena od materijala koji je bezbedan za hranu i ne sadrži BPA. Oni neće otpuštati toksične gasove pri visokim temperaturama, kao što mogu neki plastični kalupi.

Osim što su praktični, silikonski kalupi su i estetski privlačni. Dolaze u različitim bojama i oblicima, što omogućava kreativnost i zabavu pri pečenju. Možete koristiti silikonske kalupe za pečenje različitih vrsta kolača, hleba, čokoladica, bombona, kao i za pripremu sladoleda ili smrznutih poslastica.

Uz pravilno održavanje, silikonski kalupi su izdržljivi i mogu trajati godinama, čineći ih ekonomičnim izborom. Bez obzira da li ste iskusni kuhar ili samo početnik, silikonski kalupi mogu unaprediti vaše iskustvo pečenja i kuvanja. Sve u svemu, fleksibilnost, izdržljivost, lakoća održavanja i sigurnost čine silikonske kalupe idealnim izborom za svaku kuhinju.

Proizvođač

PROIZVOĐAČ : TITIZ , UVOZ ZA SRBIJU Trioplast - Vigo com d.o.o.

Korpa