fbpx

Silikonski kalup za okrugle mafine 9/1

Silikonski kalup za okrugle mafine 9/1

690.00 rsd 575.00 rsd bez PDV

Pečenje nikada nije bilo lakše s našim premium silikonskim kalupom za mafine! Ovaj čarobni kuhinjski pomoćnik donosi sve prednosti silikonskog pečenja direktno u vašu kuhinju. Sa dimenzijama 25 x 25 x 3.5 cm i prečnikom svakog kruga od 7 cm, naš kalup je savršene veličine za stvaranje ukusnih mafina koji će oduševiti vašu porodicu i prijatelje.

Zamislite lakoću s kojom ćete izvaditi savršeno pečene mafine, zahvaljujući fleksibilnosti našeg kalupa. Nema više lepljenja ili pucanja – samo čisto, bezbrižno pečenje. 🔥🍴

Ovaj kalup može podnijeti sve – od vrućeg pečenja u pećnici, do zamrzavanja u frižideru. A najbolje od svega? Očistite ga u trenu u mašini za pranje sudova. Briga o ovom silikonskom kalupu je jednostavna kao 1, 2, 3!

Naš silikonski kalup za mafine 9/1 je bez BPA i siguran za hranu, što ga čini pouzdanim izborom za vašu kuhinju. Otpustite svoju kreativnost s ovim kalupom i dodajte malo boje i zabave u proces pečenja.

Ali zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup? Jer vaša kuhinja zaslužuje najbolje alate. Jer želite kvalitetan kalup koji će trajati godinama. I najvažnije, jer želite uživati u procesu pečenja, a ne da se borite s tvrdokornim kalupima.

Zato ne čekajte! Ugrabite ovu priliku i unesite novi nivo zadovoljstva u svoje iskustvo pečenja. Kliknite na link u opisu i naručite svoj Silikonski Kalup za Mafine 9/1 danas! 🛍️🚀

Šifra proizvoda: tpmys603 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):25 x 25 x 3.5cm

prečnik jednog kruga-7cm

Pogodno za temperature od -20 do +220

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa