fbpx

Silikonski kalup lopta 9/1

Silikonski kalup lopta 9/1

590.00 rsd 492.00 rsd bez PDV

Osvojite igru pečenja s našim Silikonskim Kalupom u Obliku Polulopte! 🍰⚽

Pretvorite svoju kuhinju u pravo igralište s našim Silikonskim Kalupom u Obliku Polulopte. Sa dimenzijama 24.5 x 24.5 x 3.5 cm, ovaj kalup je idealan za stvaranje ukusnih poslastica koje će oduševiti kako male sportiste, tako i velike navijače.

Savršen je za pečenje kolača, mafina, ali i za pripremu slanih jela. Zamislite radost svoje dece kada im poslužite desert u obliku fudbalske lopte ili oduševljenje prijatelja kada im za utakmicu poslužite hleb u obliku košarkaške lopte.

Kada je reč o održavanju, ovaj silikonski kalup je vrhunski timski igrač. Bez obzira da li ga perete rukom ili u mašini za pranje sudova, lakoća čišćenja je garantovana. Kada završite s pečenjem i čišćenjem, njegova fleksibilnost i izdržljivost omogućavaju lako skladištenje u bilo kom kutku vaše kuhinje.

Ali zašto je baš VAMA potreban ovaj silikonski kalup u obliku polulopte? Zato što je pečenje više od pripreme hrane – to je prilika za timski rad, zajedništvo i stvaranje nezaboravnih uspomena. Ovaj kalup nije samo alat, već i inspiracija za zabavu i kreativnost u vašoj kuhinji.

Zato ne čekajte!  Neka igra počne!

Šifra proizvoda: tpmys602 Kategorija:

Silikonski kalup

Dimenzije (DxŠxV):24.5 x 24.5 x 3.5 cm

Silikonski kalup u obliku polulopte.

Predvidjen za korišćenje na temperaturama od -20 do +220

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Korpa