detalji artikla

Silikonska Mušema širine 100cm -Providna

  • Cena sa PDV-om: 109 , 00 RSD
  • Bez PDV-a: 91 , 00 RSD
  • Proizvođači Mirella mušeme
  • Šifra artikla: SMM470
  • Dostupnost: Na stanju

Širina 100cm  debljina je 1,0mm što garantuje vrhunski kvalitet i sporo habanje - sečemo na traženu dužinu po dužnom decimetru! 

Cena je formirana na 10cm duzine!

Na primer: Ukoliko je vaš sto dimenzija 160 cm dužine i 80 cm širine, mi vam možemo iseći i poslati 160 cm sa širinom 100cm. Vi je sami dalje ukrajate i isecate makazama ili skalperom.  Vi poručujete tako što ćete odrediti količinu 16 (16 x 10cm = 160cm), jer je količina 1 izražena kao 1dm tj 10cm.


Odgovara na sve vrste drvenih i plastičnih stolova. Što duže silikonska mušema stoji na stolu to je njeno prijanjanje bolje. 

Najbitnija odlika i svrha silikonske mušeme je ta da trajno čuva površinu vašeg stola. Veoma se lako prebriše vodom i krpom, otporna je razne udare, tanjiri, tacne i čaše neće više kliziti po njoj.

PVC mušema je proizvedena u skladu sa OEXO-TEX, REACH standardima.

Mušema je zdravstveno ispravna, shodno odredbama Zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe i Pravilnika o uslovima        u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet na teritoriji Republike Srbije / Crne Gore / Bosne i Hercegovine / Republike Hrvatske / Makedonije i Slovenije.

 

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.

Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Kontakt
Dostava