Silikonska Mušema 3d 60cm širina rolne

90.00 rsd 75.00 rsd bez PDV-a

Očisti
Šifra proizvoda: ba-60-3d Kategorije: , ,

Širina 60cm  debljina je 1 mm što garantuje vrhunski kvalitet I sporo habanje – sečemo na traženu dužinu po dužnom decimetru!

Cena je formirana na 10cm duzine!

Na primer: ukoliko je vaš sto dimenzija 160 cm dužine I 80 cm širine, mi vam možemo isećI I poslati 160 cm sa širinom 90cm. Vi je sami dalje ukrajate I isecate makazama ili skalperom.  Vi poručujete tako što ćete odrediti količinu 16 (16 x 10cm = 160cm), jer je količina 1 izražena kao 1dm tj 10cm.

Odgovara na sve vrste drvenih I plastičnih stolova. Što duže silikonska mušema stoji na stolu to je njeno prijanjanje bolje.

Najbitnija odlika I svrha silikonske mušeme je ta da trajno čuva površinu vašeg stola. Veoma se lako prebriše vodom I krpom, otporna je razne udare, tanjiri, tacne I čaše neće više kliziti po njoj.

Pvc mušema je proizvedena u skladu sa oexo-tex, reach standardima.

Mušema je zdravstveno ispravna, shodno odredbama zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe I pravilnika o uslovima        u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet na teritoriji republike srbije / crne gore / bosne I hercegovine / republike hrvatske / makedonije I slovenije.

Napomena : jednom isečene mušeme ne podležu reklamaciji I nije moguća zamena.

Proizvođač

Poreklo Kina, uvoznik SMM RODA, Zemun

Težina 0.00000000 kg
Dezeni

3d musema Crni cvet, 3d musema Crno – srebrno cvece, 3d musema Crno – zlatno cvece, 3d musema Kamencici, 3d musema Maslacak, 3d musema Mreza, 3d musema Pero, 3d musema Srebrne tacke, 3d musema Zlatne tacke