fbpx

Silikonska mušema 3d širina rolne 80cm KAMENČIĆI

Silikonska mušema 3d širina rolne 80cm KAMENČIĆI

130.00 rsd 109.00 rsd bez PDV

Silikonska mušema 3d širina rolne 80cm KAMENČIĆI

Širina 80cm  debljina je 1 mm što garantuje vrhunski kvalitet I sporo habanje – sečemo na traženu dužinu po dužnom decimetru!

Cena je formirana na 10cm duzine!

Na primer: ukoliko je vaš sto dimenzija 160 cm dužine I 80 cm širine, mi vam možemo isećI I poslati 160 cm sa širinom 90cm. Vi je sami dalje ukrajate I isecate makazama ili skalperom.  Vi poručujete tako što ćete odrediti količinu 16 (16 x 10cm = 160cm), jer je količina 1 izražena kao 1dm tj 10cm.

Odgovara na sve vrste drvenih I plastičnih stolova. Nije pogodna za stolove sa visokim sjajem!

Pvc mušema je proizvedena u skladu sa oexo-tex, reach standardima.

Mušema je zdravstveno ispravna, shodno odredbama zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe I pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet na teritoriji republike srbije / crne gore / bosne I hercegovine / republike hrvatske / makedonije I slovenije.

Napomena : jednom isečene mušeme ne podležu reklamaciji I nije moguća zamena.

Silikonska mušema 3d

Šifra proizvoda: ba-80-3d-kam Kategorija: Oznake: , ,
Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI – Savršena Zaštita i Elegancija za Vaš Sto

Silikonska mušema 3d

Tražite idealno rešenje za zaštitu površine svog stola? Naša Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI je odgovor na Vaše potrebe. Ova inovativna silikonska zaštita za sto pruža ne samo izuzetnu zaštitu već i estetski dodatak svakom prostoru.

Savršena Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI – Zaštita koja prevazilazi sve očekivanja

Debljina silikona od 1mm je tajna naše Silikonske mušeme 3D KAMENČIĆI, koja čini da se izdvaja iz mase i pruža neprevaziđenu zaštitu vašem stolu. Bez obzira na to koliko često koristite svoj sto, ovaj proizvod je tu da ga očuva od različitih svakodnevnih izazova:

 1. Ogrebotine: Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI stvara barijeru između površine stola i svih predmeta koji dolaze u kontakt sa njom. Bez obzira da li postavljate činije, čaše ili escajg, možete biti sigurni da vaš sto neće biti oštećen i ogreban.
 2. Toplota: Silikon je izuzetno termoizolacioni materijal. To znači da ćete bez brige moći postaviti vruće posude ili šerpe na Silikonsku mušemu, jer će ona efikasno štititi površinu stola od toplote i potencijalnih oštećenja.
 3. Vlaga: Silikonska mušema je vodootporna, tako da ćete se osloboditi brige o eventualnim oštećenjima uzrokovanim prolivanjem tečnosti. Bilo da slučajno prolitiš piće ili se desi neka druga nezgoda, Silikonska mušema će se pobrinuti da vlaga ne prodre do stola.
 4. Svakodnevna Oštećenja: Upotreba stola svakodnevno može dovesti do sitnih oštećenja, ali uz Silikonsku mušemu, ta briga postaje prošlost. Silikon je otporan na habanje i održava površinu stola netaknutom tokom vremena.

Zaboravite na sve te brige o očuvanju površine svog stola. Sa Silikonskom mušemom 3D KAMENČIĆI, vaš sto će ostati besprekoran, čak i nakon intenzivne upotrebe. Odlučite se za vrhunsku zaštitu i udobnost uz našu Silikonsku mušemu 3D KAMENČIĆI.

Izuzetna Prilagodljivost i Fleksibilnost Silikonske mušeme 3D KAMENČIĆI

Jedna od ključnih karakteristika naše Silikonske mušeme 3D KAMENČIĆI koja je čini neodoljivo praktičnom je njena izuzetna fleksibilnost i prilagodljivost. Bez obzira na oblik i veličinu vašeg stola, ovaj proizvod će se besprekorno uklopiti, stvarajući idealnu zaštitnu barijeru. Evo zbog čega je Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI prava opcija za vaš sto:

 • Prilagodljivost Obliku Stola: Bez obzira na to da li je vaš sto pravougaonog, okruglog, ovalnog ili ima bilo koji drugi oblik, Silikonska mušema će se prilagoditi savršeno. Ova sposobnost da se oblikuje prema stolu čini je višenamenskom i univerzalnom za svaku situaciju.
 • Savršeno Prijanjanje: Silikonska mušema poseduje prirodno prijanjanje koje je rezultat njenog fleksibilnog materijala. Bez obzira na površinu stola, mušema će ostati čvrsto na mestu, sprečavajući klizanje ili pomeranje, čime obezbeđuje stabilnost i zaštitu.
 • Transparentnost i Stolovi Sa Visokim Sjajem: Važno je napomenuti da kod stolova sa visokim sjajem, kao što su stolovi sa sjajnim završnim slojem, mogu se pojaviti refleksije ili tragovi na Silikonskoj mušemi, posebno kada je osvetljenje jarko. Ova karakteristika proizvoda može rezultirati vidljivim flekama na stolovima sa visokim sjajem.
 • Izuzetna Debljina i Elasticitet: Sa debljinom od 1mm, Silikonska mušema pruža odgovarajući nivo zaštite, istovremeno zadržavajući svoju elastičnost. Ova kombinacija omogućava Silikonskoj mušemi da se savršeno pripije uz stol, bez obzira na promene u temperaturi ili pritisku.
 • Lako Održavanje: Bez obzira na njenom fleksibilnost, Silikonska mušema je i dalje izuzetno laka za održavanje. Ako se pojave mrlje ili prljavština, jednostavno je obrišite vlažnom krpom kako biste vratili njen sjaj i čistoću.

Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI je praktična i funkcionalna zaštita za vaš sto koja se lako prilagođava različitim stolovima, čineći je idealnim izborom za različite prostorije i potrebe. Bez obzira na oblik i veličinu vašeg stola, ova mušema će pružiti neprocenjivu zaštitu i estetsku vrednost.

Dodajemo Luksuz Vašem Prostoru sa 3D KAMENČIĆI Dekorativnim Dezenom

Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI nije samo zaštita za vaš sto; ona predstavlja i estetski dodatak koji unosi eleganciju i stil u vaš prostor. Naš 3D KAMENČIĆI dezen nije običan – on će transformisati izgled vašeg stola i čitavog okruženja. Evo zašto je ovaj dezen toliko poseban:

 • Luksuzna Estetika: 3D KAMENČIĆI dezen donosi dozu luksuza i raskoši u vaš prostor. Njegova tekstura i dubina čine da izgleda kao pravi kamen, pružajući sofisticirani izgled koji će osvežiti svaku prostoriju.
 • Vizuelni Fokus: Ovaj dezen se ističe i postaje vizuelni fokus u prostoru. Bilo da je vaš sto postavljen u trpezariji, kuhinji, dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi, 3D KAMENČIĆI dezen će privući pažnju svih posetilaca.
 • Univerzalna Elegancija: Bez obzira na stil uređenja vašeg doma, ovaj dezen se lako uklapa. Može doprineti klasičnom, modernom, rustičnom ili bilo kom drugom dizajnu, pružajući univerzalnu eleganciju.
 • Poboljšanje Vizuelnog Prostora: Osim što štiti površinu stola, Silikonska mušema sa 3D KAMENČIĆI dezenom poboljšava vizuelni prostor. Stol postaje atraktivan element enterijera, čineći ga još privlačnijim za videti.
 • Praktična Estetika: Ovaj dezen ne samo da je lep za oči, već je i praktičan. Kombinacija elegancije i zaštite čini Silikonsku mušemu 3D KAMENČIĆI savršenim izborom za one koji žele i funkcionalnost i estetiku.

Unesite dašak luksuza i stila u svoj dom uz Silikonsku mušemu 3D KAMENČIĆI. Ova mušema nije samo funkcionalna, već i dekorativna, pružajući vam priliku da istaknete svoj prostor i uživate u estetski privlačnom okruženju. Vaš sto nikada nije izgledao bolje.

Sigurnost i Pouzdanost Silikonske Mušeme 3D KAMENČIĆI

Kada je reč o vašem stolu i zaštiti koju nudi Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI, bezbednost i trajnost su od suštinskog značaja. Evo zašto možete biti potpuno sigurni u ove ključne aspekte našeg proizvoda:

 • Neuništiv Silikon: Silikon je materijal poznat po svojoj izdržljivosti i otpornosti. Ne može se razbiti, što znači da ćete se osloboditi brige o mogućnosti oštećenja. Bez obzira na to koliko često koristite svoj sto, Silikonska mušema će ostati netaknuta, pružajući dugotrajnu zaštitu.
 • Smanjen Rizik od Povreda: Tradicionalne stolne obloge, kao što su staklo ili drvo, mogu predstavljati ozbiljan rizik od povreda ukoliko se razbiju ili oštete. Silikonska mušema eliminiše ovu opasnost, pružajući bezbedno okruženje za vas i vaše ukućane.
 • Vreme Ne Utiče na Nju: Bez obzira na promene u temperaturi, vlažnosti ili izloženost suncu, Silikonska mušema će zadržati svoj oblik i funkcionalnost. Njena trajnost osigurava da će vam dugo vremena pružati izuzetnu zaštitu.
 • Održavanje Jednostavno i Lako: Za razliku od nekih drugih materijala koji zahtevaju posebne uslove održavanja, Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI se lako održava. Dovoljno je brisati je vlažnom krpom kako biste sačuvali njen izgled i čistoću.
 • Dugoročno Rešenje: Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI nije samo privremena zaštita za vaš sto, već dugoročno rešenje. Njena trajnost i izdržljivost čine je investicijom u bezbednost i dugovečnost vašeg stola.

S obzirom na sve ove prednosti, Silikonska mušema 3D KAMENČIĆI se izdvaja kao pravi izbor za zaštitu stola. Bezbednost, trajnost i dugoročna pouzdanost čine je idealnim partnerom za vašu trpezu, pružajući vam mir i sigurnost u svakodnevnim aktivnostima. Obezbedite siguran i dugotrajan život za vaš sto uz Silikonsku mušemu 3D KAMENČIĆI.

Silikonska mušema 3d
Silikonska mušema 3d

 

Proizvođač

Proizvođač DEKOMARIN Poreklo Turska, uvoznik SMM RODA, Zemun

Možda će vam se svideti …

Korpa