fbpx

Set od tri organizera za tufere i štapiće za uši Bee Home

, , , ,

Set od tri organizera za tufere i štapiće za uši Bee Home

1,470.00 rsd 1,225.00 rsd bez PDV

Set od tri organizera za tufere i štapiće za uši Bee Home
Set sadrži:
Organizer za tufere Bee 505
Šifra artikla: DCAK505
Dimenzije artikla: fi 6cm h 17cm
BUDS organizer za štapiće
Šifra artikla DCAK506
Dimenzije: 10,5cm x 6.5cm x 8.8 cm
Organizer za tufere ROUND
Šifra artikla: DCAK497
Dimenzije: fi 10xm h 13.4 cm
Šifra proizvoda: DCAK497-DCAK505-DCAK506 Kategorije: , , , ,
Set od tri organizera za tufere i štapiće za uši Bee Home
Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
U setu dolazi:
Organizer za tufere ROUND
Šifra artikla: DCAK497
Dimenzije: fi 10xm h 13.4 cm
Kompaktni Okrugli Organizer za Tufere i Štapiće za Uši – Savršen za Vašu Kupatilsku Rutinu!
Tražite idealno rešenje za organizaciju tufara i štapića za uši u vašem kupatilu? Naš kompaktni okrugli organizer je dizajniran s vašim potrebama na umu! Ovaj praktični i estetski privlačan organizer omogućava vam da efikasno organizujete svoje beauty proizvode, čineći vašu jutarnju i večernju rutinu bržom i prijatnijom.
Ključne Karakteristike:
Kompaktan i Praktičan: Okrugli dizajn savršeno se uklapa u svako kupatilo. Zauzima minimalno prostora, a pruža maksimalnu organizaciju.
Dvostruka Namena: Ovaj organizator ima dve odvojene sekcije – jednu za tufere i drugu za štapiće za uši, što vam omogućava da sve držite na jednom mestu.
Vodootporan Materijal: Izrađen od vodootporne plastike, ovaj organizer štiti vaše beauty proizvode od vlage i produžava njihovu trajnost.
Transparentni Poklopac: Poklopac s providnim prozorom omogućava vam da brzo pronađete željeni proizvod i čuva ih od prašine i vlage.
Naručite svoj kompaktni okrugli organizer za tufere i štapiće za uši danas kako biste olakšali svoju jutarnju i večernju rutinu u kupatilu. Učinite svoju kupatilsku šminku bolje organizovanom i uživajte u besprekornom izgledu svakog dana. Ne propustite ovu priliku da poboljšate estetiku i funkcionalnost svog kupatila.
Organizer za tufere ROUND mozete poruciti i zasebno i van ovog seta: https://plastikaonline.rs/organizer-za-tufere-round/
Organizer za tufere Bee 505
Šifra artikla: DCAK505
Dimenzije artikla: fi 6cm h 17cm
Izvanredan Držač za Tufere – Organizujte svoj prostor sa Stilom!
Tražite savršeno rešenje za organizaciju svojih tufera za sidanje šminke? Naš plastični držač za tufere je upravo ono što vam treba! Ovaj elegantni i funkcionalni organizer je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za skladištenjem i pristupom tufarima, čineći vašu svakodnevnu rutinu ćišćenja lica lakšom i efikasnijom.
Glavne karakteristike:
Izdržljiva Plastika: Naš držač je napravljen od visokokvalitetne plastike koja je čvrsta i izdržljiva. Ne morate se brinuti o oštećenjima ili pucanju.
Praktičan Dizajn: Poklopac držača se skida pa va olaksava punjenje stalka i sprecava prljanje tufera.
Elegantan Izgled: Minimalistički, moderan dizajn ovog držača dodaje dašak elegancije vašem stolu ili šminkerskom stolu. Sjajan je dodatak svakom okruženju.
Jednostavna Montaža: Montaža je brza i jednostavna, tako da ćete brzo moći da koristite svoj novi držač.
Povećajte Efikasnost: Organizacijom svojih tufara, ubrzavate proces šminkanja. Nikada više nećete morati tražiti izgubljeni tufer.
Kupite Držač za Tufere Online
Naručite svoj plastični držač za tufere danas i transformišite svoj ritual šminkanja. Poboljšajte organizaciju svoje šminke i uživajte u besprekornom izgledu svakog dana. Ne propustite ovu priliku da olakšate svoj život i unapredite svoju šminkersku rutinu.
Organizer za tufere Bee 505  mozete poruciti i zasebno i van ovog seta: https://plastikaonline.rs/organizer-za-tufere-bee-505/
BUDS organizer za štapiće
Šifra artikla DCAK506
Dimenzije: 10,5cm x 6.5cm x 8.8 cm
Materijal: Akril
BUDS organizer za štapiće za uši biće praktičan dodatak kupatilu ili toaletnom stolu koji pomaže u održavanju higijene i organizacije.
Ovo doprinosi većoj organizaciji u kupatilu ili toaletnom stolu.
Sačuvajte štapiće za uši na jednom mestu,sprečite njihovo gubljenje i prljanje.
Štapići za uši često dolaze u kontaktu sa prašinom i nečistoćom kada se čuvaju na otvorenom. Organizator sa poklopcem može ih zaštititi od spoljnih elemenata i održavati ih čistim do upotrebe.
BUDS organizer za štapiće ima poseban otvor za jednostavno vadjenje štapića za uši, što olakšava pristup štapićima kada su vam potrebni.
Organizator jekompaktan i lako prenosiv, što ga čini praktičnim za putovanja ili korišćenje na radnom mestu.
Držanje štapića za uši u organizatoru može ih zaštititi od vlage ili drugih faktora koji bi mogli da utiču na njihov kvalitet.
BUDS organizer za štapiće  mozete poruciti i zasebno i van ovog seta:https://plastikaonline.rs/buds-organizer-za-stapice-za-usi/

Možda će vam se svideti …

Korpa