fbpx

Radni sto sa policom i stolicom DALI 180121

,

Radni sto sa policom i stolicom DALI 180121

3,990.00 rsd 3,325.00 rsd bez PDV

Radni sto sa policom i stolicom DALI 180121

Dostupan samo u boji sa slike
Dimenzije: 80x45x60cm
Nosivost: max 25kg
Radni sto sa policom i stolicom dali 180121 , deciji sto i stolica , stočić
Za dečije igračke, kliknite OVDE 
Za dečiji nameštaj, kliknite OVDE
Za više dečijih setova , kliknite OVDE
Radni sto sa policom i stolicom DALI 180121 – idealni saputnik za vašeg mališana

 

Radni sto sa policom i stolicom dali 180121 , deciji sto i stolica , stočić

Stočić namenjen deci starijoj od dve godine je osmišljen sa ciljem da pruži udoban i funkcionalan prostor za igru, učenje i kreativnost. Na vrhu stola nalazi se prostrana ploča, idealna za crtanje, pisanje ili igru sa sitnim igračkama. Ploča je čvrsto postavljena na stabilan okvir kako bi se osigurala sigurnost tokom korišćenja.

Jedan od ključnih elemenata stola je organizator za olovke i ostale sitnice, smešten na samoj površini stola. Ovaj organizer omogućava deci da lako pristupe svojim bojama, flomasterima, olovkama i drugim priborom za crtanje ili pisanje, čime se podstiče samostalnost i organizacija.

Nad pločom stola, na odgovarajućoj visini, postavljena je polica sa još jednim organizerom za olovke. Ovo dodatno skladište omogućava dodatni prostor za odlaganje pribora, što olakšava pristup i čini radni prostor još funkcionalnijim.

Sa bočne strane stočića nalazi se još jedan koristan element – polica za držanje knjiga. Ova polica omogućava deci da lako pristupe svojim omiljenim knjigama ili slikovnicama, čime se podstiče ljubav prema čitanju i razvija kreativnost.

Uz stočić dolazi i stolica koja je pažljivo dizajnirana i prilagođena visini stola, tako da dete pravilno može da sedi za stolom. Stolica je udobna i stabilna, sa ergonomski oblikovanim sedištem i naslonom, pružajući detetu podršku tokom aktivnosti na stolu.

Ovaj kompletni set stola i stolice za decu stariju od dve godine stvoren je sa namerom da pruži siguran, udoban i funkcionalan prostor za igru, učenje i kreativnost, podstičući razvoj motoričkih veština, samostalnosti i kreativne misli.

Deciji sto i stolica – neka vaše dete ima slobodu i samostalnost

Postojanje ličnog stola i stolice za dete može imati brojne prednosti:

 1. Stvaranje sopstvenog prostora: Dete će imati svoj prostor koji može da personalizuje i koristi kako želi. Ovo može povećati osećaj autonomije i samopouzdanja kod deteta.
 2. Podsticanje samostalnosti: Imajući svoj sto i stolicu, dete može slobodno da izražava svoju kreativnost i istražuje svet oko sebe nezavisno. To podstiče samostalnost i samopouzdanje u donošenju odluka.
 3. Unapređenje koncentracije: Imajući svoj lični prostor za rad ili igru, dete može lakše da se fokusira na zadatke ili aktivnosti koje radi. Ovo može biti posebno korisno za učenje ili obavljanje školskih zadataka.
 4. Razvijanje odgovornosti: Dete će naučiti da brine o svom stolu i stolici, što može podstaknuti razvoj odgovornosti i brige o ličnom prostoru.
 5. Podsticanje kreativnosti: Imajući svoj prostor za crtanje, pisanje, ili bilo koju drugu kreativnu aktivnost, dete će se osećati slobodnije da eksperimentiše i izražava svoju maštovitost.
 6. Očuvanje porodičnog prostora: Dete koje ima svoj sto i stolicu može smanjiti nered u ostalim delovima kuće, jer će imati svoje mesto za igru i aktivnosti.

Ukupno gledano, dete koje ima svoj sto i stolicu može imati mnogo koristi, uključujući razvoj samostalnosti, koncentracije, odgovornosti i kreativnosti, kao i stvaranje sopstvenog prostora za lični razvoj.

Stočić – idealno mesto za odlaganje radnog pribora mališana!

 

Naš stočić pruža niz prednosti koje podržavaju razvoj dece u različitim aspektima, posebno u pogledu organizacije i kreativnosti. Evo nekoliko razloga zašto je naš stočić odličan:

 1. Prostor za odlaganje: Naš stočić sadrži organizatore za olovke i ostale sitnice, kako na površini stola, tako i na polici iznad stola. Ovo omogućava deci da lako pristupe svom priboru za crtanje, pisanje i druge aktivnosti, što ih podstiče na samostalnost i organizaciju.
 2. Podsticanje kreativnosti: Imajući sve svoje materijale za crtanje ili pisanje na dohvat ruke, deca će biti podstaknuta da istražuju svoju maštovitost i kreativnost bez prekida. Organizovani prostor za odlaganje omogućava deci da brzo pronađu potrebne materijale i slobodno se izraze kroz umetnost i pisanje.
 3. Redukcija nereda: Zbog organizatora za olovke i ostalih sitnica, deca će naučiti važnost održavanja reda i čistoće na svom radnom prostoru. Sve će imati svoje mesto, što olakšava čišćenje i održavanje stola urednim.
 4. Udobnost i efikasnost: Deca će se osećati udobno i motivisano da koriste svoj stočić jer imaju sve što im je potrebno na dohvat ruke. Ovo može povećati produktivnost i efikasnost tokom aktivnosti kao što su crtanje, pisanje ili učenje.
 5. Razvoj organizacionih veština: Kroz korišćenje organizatora za olovke i ostalih sitnica, deca će razviti veštine organizacije i planiranja, što su važne veštine za školu i svakodnevni život.
 6. Ohrabrivanje samostalnosti: Deca će se osećati samostalno kada imaju svoj lični prostor za rad i igru, što može povećati njihovo samopouzdanje i nezavisnost.

Kombinacija prostora za odlaganje i podsticajne atmosfere za kreativnost čini naš stočić odličnim izborom za decu stariju od dve godine, pružajući im podršku i inspiraciju za razvoj različitih veština i interesovanja.

Za dečije igračke, kliknite OVDE 
Za dečiji nameštaj, kliknite OVDE
Za više dečijih setova , kliknite OVDE

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa