fbpx

Prenosivi mini djuser 420ml

, , ,

Prenosivi mini djuser 420ml

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Prenosivi mini djuser 420ml

Šifra proizvoda: TT9730 Kategorije: , , ,
Prenosivi mini djuser 420ml
Za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
Mini djuser zapremine je 420 ml, dostupan je u beloj boji
Prenosivi Mini Blender za Smuti, Voćne Sokove i Sokove od Povrća – Snažno i Praktično
Upoznajte naš prenosivi mini blender koji se puni putem USB kabla i omogućava vam da brzo i jednostavno pripremite ukusne smutije, voćne sokove i sokove od povrća bilo gde se nalazili.
– Pripremite Osvežavajuće Napitke Gde God Da Ste
– Vaš Partner u Zdravoj Ishrani i Brzom Načinu Života
– Snažno Mlevenje za Savršeno Kremaste Napitke
Naš prenosivi mini blender za pravljenje smutija, voćnih sokova i sokova od povrća postaje vaš idealan pratilac za održavanje zdrave ishrane gde god da se nalazite. Ovaj kompaktni uređaj, koji se puni preko USB kabla, donosi praktičnost i efikasnost direktno u vašu svakodnevicu.
Snažno Mlevenje:
Sa svojom snažnom motorom i oštrim noževima, ovaj prenosivi mini blender lako se nosi sa različitim vrstama voća i povrća. Bez obzira da li želite da napravite osvežavajući smuti, bogat voćni sok ili hranljivi sok od povrća, ovaj uređaj će se postarati da svi sastojci budu temeljno usitnjeni, rezultirajući ukusnim i hranljivim napicima.
Praktičan za Putovanja i Brz Način Života:
Zahvaljujući svojoj prenosivosti, ovaj mini blender je idealan za putovanja, teretanu, kancelariju ili bilo koju situaciju u kojoj želite brzo pripremiti obrok ili međuobrok. Uz mogućnost punjenja putem USB kabla, ne morate se brinuti o traženju utičnice – dovoljno je da ga priključite na bilo koji uređaj sa USB portom i dopunite bateriju.
Prenosivi mini blender za smuti, voćne sokove i sokove od povrća pruža praktično rešenje za održavanje zdravih navika bez obzira na vašu lokaciju. Sa snagom snažnog mlevenja i jednostavnom USB punjivom baterijom, ovaj uređaj je nezamenljiv dodatak vašem svakodnevnom životu.

Možda će vam se svideti …

Korpa