fbpx

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI

3,690.00 rsd 3,075.00 rsd bez PDV

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI

Dimenzije: širina 38cm x dužina 44cm x visina 91cm

Fiokar je napravljen od plastike, poseduje 4 fioke.

Dostava za ovaj proizvod je besplatna!

 

Šifra proizvoda: PF12456-siv Kategorija:

Nema na zalihama

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI – odlično rešenje za svako odlaganje!

Naš PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1 – SIVI je nezamenjiv saveznik u organizaciji i skladištenju različitih predmeta u vašem domu. Ovaj fiokar je projektovan s pažnjom prema praktičnosti i eleganciji, čineći ga savršenim dodatkom za sve prostorije u vašem domaćinstvu. Ne samo da nudi praktično rešenje za odlaganje, već i unapređuje estetiku vašeg prostora svojim modernim i svedenim dizajnom.

Dimenzije i Kvalitet Materijala:

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1 – SIVI ima dimenzije koje će zadovoljiti različite potrebe:

  • Širina: 38 cm
  • Dužina: 44 cm
  • Visina: 91 cm

Kvalitet materijala je nešto što izdvaja ovaj fiokar od drugih. Napravljen je od visokokvalitetnog polipropilena koji je otporan na vlagu i mirise. Dok drveni fiokari zahtevaju redovno održavanje i postaju problematični u uslovima visoke vlažnosti, naš fiokar će ostati netaknut i funkcionalan čak i u okruženjima sa konstantnom vlagom.

Stabilnost i Praktičnost:

Nema više brige o tome da li će se vaš fiokar prevrnuti. Za razliku od fiokara sa točkićima, naš PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI ima čvrste i stabilne noge koje ga čine nepokolebljivim. To znači da možete nesmetano puniti fioke sa teškim predmetima, a da ne brinete o stabilnosti.

Održavanje:

Održavanje PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1- SIVI je  jednostavno kao nikada ranije. Dovoljno je prebrisati ga vlažnom krpom kako biste očuvali njegov sjaj i čistoću. Ako se desi da se zaprlja, slobodno koristite kućnu hemiju za pranje kupatila ili kuhinje – ovaj fiokar će to izdržati bez ikakvih problema.

Fioke Specifikacije:

Svaka fioka ovog fiokara ima dubinu od oko 20 cm, što je idealno za odlaganje manjih peškira. Verujte nam, možete organizovati i do 10 manjih peškira u jednoj fioke, u zavisnosti od njihove veličine. Čak i peškiri srednje veličine lako stanu u ovu prostranu fioku.

Video Demonstracija:

Da biste dobili potpun uvid u dimenzije i način sklapanja ovog fiokara, pogledajte naš video zapis koji će vam pružiti praktičan uvid u ovaj proizvod.

PREMIUM KNIT FIOKAR 4/1 – SIVI je više od običnog fiokara – to je elegantno i izdržljivo rešenje za organizaciju i skladištenje u vašem domu. Bez obzira gde ga postavite – u kupatilu, kuhinji ili bilo kojoj drugoj prostoriji – ovaj fiokar će zadovoljiti vaše potrebe. Odaberite ga za stilizovanu organizaciju i trajnu upotrebu.

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvodnja: ŠAHMATIK DOO , Stara Pazova,Srbija

Korpa