fbpx

Komarnik Plise za prozor

,

Komarnik Plise za prozor

4,100.00 rsd

Plise komarnik za prozor

NAPOMENA: isključivo AVANSNO PLAĆANJE za ovaj proizvod!

(zato što se proizvod pravi samo po vašim merama i nije moguć povrat proizvoda)

UKUCAJTE DIMENZIJE VAŠEG PROZORA u polje ispod

Šifra proizvoda: by-k01 Kategorije: ,

Total

Komarnik Plise za prozor

Ukoliko vas nerviraju muve, komarci, smrdibube i želite mir u kući, a da pri tom ne zatvarate vaš prozor, onda su komarnici savršeno rešenje.
Naši komarnici su napravljeni od aluminijuma, belih plastičnih ćoškova i mreže.
Ceo sistem je napravljen od veoma kvalitetnih materijala kao što je deblji profil aluminujuma širine 18mm za prozore i mreže koja se proizvodi u Južnoj Koreji odnosno poslednjih tehnoloških rešenja sistema za komarnike.
Bitno je naglasiti da se na ćoškovima sistema nalaze bele plastike (ne crne) veoma čvrste da ćete ih čekićem jedva slomiti. One omogućavaju sistemu da bude neverovatno čvrst i stabilan prilikom svih vremenskih promena i temperatura (jakih vetrova, snega, jakog sunca i sl.) Druga velika prednost belih plastika jeste vizuelni efekat koji se potpunosti stapa sa vašim belim prozorom i daje jedan veoma moderan izgled.
Na kliznom delu komarnika tj na njegovom kraju se nalaze četkice, kako bi mogli da uđu insekti kada mrežu skroz zatvorite.
Klizni sistem sa strane je veoma praktičan, jer smo mislili i na one niže osobe kao i na decu. Ukoliko se sistem podiže gore-dole onda niže osobe neće možda moći da dohvate vrh mreže.
Kako se ugrađuje?
Ne treba vam majstor.
Sistem već dolazi sa 4 šrafa.
Ono što je neophodno, to je da izmerite ceo vaš prozor sa spoljne strane, odnosno tamo gde ćete ušrafiti komarnik.
Kad komarnik dođe, prislonite ga na prozor i uz pomoć šrafilice fiksirate na spoljni deo vašeg prozora i sve je gotovo za par minuta.
Može da se ugrađuje na PVC i na aluminijumske prozore.
Kako se sastavlja i montira, pogledajte ovde naš video

Plise komarnik na meru

Plise komarnik na meru

Korpa