fbpx

ORHIDEA Fiokar 1/4 sa četiri fioke

ORHIDEA Fiokar 1/4 sa četiri fioke

2,980.00 rsd 2,484.00 rsd bez PDV

ORHIDEA Fiokar 1/4 sa četiri fioke

Dimenzije: 92cm visine x 37cm širine x 45cm dubine, dok svaka fijoka ima dubinu od 19cm – sasvim dovoljno za odlaganje brojnih stvari!

Šifra proizvoda: ML001 Kategorija:

Nema na zalihama

ORHIDEA Fiokar 1/4 sa četiri fioke – veliki plastični fiokar sa četiri fioke koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Čvrst, stabilan i idealan za svaku kuću ili poslovni prostor. Šta ga čini posebnim? Pročitajte dalje!

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: Izrađen od kvalitetnog polipropilena (PP) što ga čini dugotrajnim.
  • Dimenzije: 92cm visine x 37cm širine x 45cm dubine, dok svaka fijoka ima dubinu od 19cm – sasvim dovoljno za odlaganje brojnih stvari!
  • Dizajn: Estetski privlačan i praktičan, odgovara svakom prostoru.

Kada pomislite na cveće, zar ne mislite na prelepe orhideje? ORHIDEA Fiokar 1/4 je inspirisan upravo tom lepotom i izrađen je sa pažnjom na svaki detalj.

Funkcionalnost na delu:

Zamislite sve što možete čuvati u ovom fiokaru! Od dečijih igračaka, preko garderobe i peškira, pa sve do kozmetike i sportske opreme. Sa četiri prostrane fioke, sigurno će svaka stvar naći svoje mesto.

Održavanje? Jednostavno!

Njega ORHIDEA Fiokara 1/4 je pravo zadovoljstvo. Za osnovno čišćenje, dovoljno je prebrisati ga mokrom krpom. Ako se zaprlja, koristite kućne hemijske proizvode za kupatilo ili kuhinju, jer je napravljen od materijala koji je otporan na te supstance. Plus, nije vodopropustan! Može se čak koristiti i u vlažnim prostorima kao što je kupatilo, bez brige o upijanju vlage.

Zaključak:

Ukoliko želite kvalitet, funkcionalnost i estetiku na jednom mestu, ORHIDEA Fiokar 1/4 je pravi izbor za vas! Od prostora za odlaganje do lakoće održavanja, ovaj fiokar je sve što vam je potrebno.

Naručite još danas i organizujte svoj prostor sa stilom!

 

 

Težina 4.00000000 kg

Proizvođač

Proizvođač: Metalijum Plast, Vinča, Srbija

Korpa