fbpx

Ocedjivač sudja, metalni S line

,

Ocedjivač sudja, metalni S line

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Ocedjivač sudja, metalni S line

Materijal: Metal/Plastika Online
Efikasan Metalni Ocedjivač za Sudove sa Odvojenim Zonama za Tanjire i Šolje iostalo posudje
Tražite praktičan i stilizovan dodatak za vašu kuhinju? Naš metalni ocedjivač za sudove je savršen izbor. Ovaj prizemni ocedjivač dolazi sa dodatnom tacnom i pametno dizajniranim odvojenim zonama za tanjire i šolje, omogućavajući vam da brzo i efikasno osušite svoje posuđe.
Ključne karakteristike:
Dvostruke Zone Sušenja: Sa posebnim zonama za tanjire i šolje, ovaj ocedjivač omogućava organizovano i temeljno sušenje vašeg posuđa. Vaši tanjiri će biti besprekano suvi, dok će šolje čekati spremne za narednu upotrebu.
Dodatni Ocedjivač za Escajg: Uz praktičan ocedjivač za escajg sa strane, vaš pribor će biti lako dostupan i uredno organizovan. Više nema potrebe za traženjem escajga u fiokama – sve će biti na svom mestu.
Stabilna Konstrukcija i Moderni Dizajn: Naš metalni ocedjivač je izrađen sa pažnjom prema kvalitetu i izdržljivosti. Moderni dizajn se savršeno uklapa u svaku kuhinju, čineći je estetski privlačnom i organizovanom.
Jednostavno Održavanje: Visokokvalitetni materijali čine održavanje ovog ocedjivača brzim i lakim. Redovno čišćenje će osigurati da ostane besprekorno funkcionalan i atraktivan.
Ovaj metalni ocedjivač za sudove je više od običnog alata – to je neizostavan deo vaše kuhinje koji će vam pomoći da održite čistoću i organizaciju. Neka vam sušenje posuđa postane brže i lakše uz našu praktičnu i elegantnu opciju.”
Šifra proizvoda: KO-5SU Kategorije: ,
Ocedjivač sudja, metalni S line
za ovaj artikal DOSTAVA JE BESPLATNA !
Dimenzije: 49x32x13cm
Korpa